Test MasterCard - beste MasterCard

Test og sammenligning av MasterCard får du på Kredittkorttesten.no. Det finnes flere hundre MasterCard ute i markedet, og for brukeren tar det lang tid og medfører mye arbeid å sondere rundt i denne jungelen. Mange MasterCard gir deg fordeler som passer akkurat deg og ditt behov, og Kredittkorttesten gir deg oversikten.

Hvorfor teste og sammenligne MasterCard? Fordi det finnes flere hundre MasterCard ute i markedet, og for brukeren tar det lang tid og medfører mye arbeid å sondere rundt i denne jungelen etter et MasterCard som passer hennes eller hans behov. Og det beste av alt: kanskje du ikke vet det, men mange MasterCard gir deg, i tillegg til tilgang på mobil kreditt, fordeler som blant annet gode rabatter, gratis reise- og avbestillingsforsikring, penger tilbake og rentefrie penger i opptil 45 dager. Alle kredittkort som slipper igjennom våre kvalitetskrav har ikke etableringsgebyr,og ikke årsavgift.

MasterCard er et av de mest populære og stabile leverandørene av betalingstjenester gjennom kort. Vi tester og sammenligner MasterCard innen mange kategorier. Hvilke kort som er det beste kredittkortet varierer ut i fra hvilket behov og hvilke ønsker du har. Har du tenkt å benytte kreditten ut over de rentefrie dagene er kanskje det billigste kredittkortet viktigst for deg. Om du har lyst på rabatt på drivstoff er kanskje det beste bensinkortet noe for deg. Om du ønsker rabatt på alt fra elektronikk til restauranter, blomster og reise, er et rabattkort noe for deg. Om du har behov for et MasterCard særdeles raskt er et «kredittkort på minuttet» noe for deg. Om du ønsker rabatt og gratis forsikring på reise og ferie, er et reisekort/feriekort noe for deg. Det finnes også MasterCard som passer de som ønsker rabatt på dagligvarer, klær osv. Du kan til og med få et MasterCard som tilbyr deg å låne penger gratis i inntil 45 dager. Dette er bare noen av kategoriene som finnes. Vi tester etter kategori slik at du får ett eller flere «best i test MasterCard» som passer dine ønsker. Og husk, har du lyst på fordeler innen flere kategorier enn det ett kredittkort tilbyr, er det fullt mulig å ha flere kredittkort. Men husk også at du alltid bør tilbakebetale kreditten du eventuelt måtte få.

46

annonselenke
Eks. ved utsatt betaling: eff.rente 25,37%, kr 15.000 o/12 mnd. Kostnad kr 1.466 Totalt kr 16.466,-
Årsgebyr: 0 kr