Slik får du råd til drømmeprosjektet ditt

Refinansiering eller kredittkort kan være løsningen. Vi viser deg hvordan du kan få råd til å gjennomføre oppussingsprosjektet du drømmer om!

Råd til drømmeprosjektet

Dagene blir kortere og kveldene mørkere, og du tilbringer mer og mer tid inne. Høsten er helt klart en yndet sesong for oppussing. Med smarte og budsjettvennlige grep kan du få det slik du alltid har drømt om, uten at det gjør for stort utslag i privatøkonomien din.

Kan kredittkort være løsningen?

Har du tenkt på at ved å benytte deg av kredittkort kan du oppnå gode rabatter i byggevarehandelen? Det kan gjøre stort utslag på hva du faktisk har råd til å gjennomføre av oppussingsprosjektene dine.

Oppussing tross nedgangstider

Det ser ikke ut til at folks fokus på hjemmet avtar selv om økonomien er ustabil. Det kan faktisk se ut til at man blir mer opptatt av å ha det koselig rundt seg når man holder seg mer hjemme. Slutte å pusse opp gjør man slett ikke, men man gjør det heller i litt mindre skala og tar heller mindre prosjekter. Så lar man de store investeringene som kjøkken og totalrenovering av bad ligge.

Kjøpekortfinansiering

Flere byggmestere og byggevarehandlere kan tilby deg dette og da har du muligheten til å utsette betalingen i noen måneder eller delbetale i månedlige rater etter avtale. Du kan også velge å skaffe deg et kredittkort hvor du vil få de samme mulighetene og få tilgang til det beløpet du måtte ha behov for gjennom hele oppussingsprosjektet ditt. Mange kredittkort vil også gi deg gode rabatter hos forskjellige utsalgssteder for byggevarer.

Tips!

Høstens trendfarger
Denne sesongen er det en nydelig palett av blåtoner og naturens farger som gjelder. Nå skal det være fra kraftig blått på detaljer til duse blånyanser på veggene. Naturmaterialer og friske planter skal sammen med vakre grønne nyanser bringe naturen inn i hjemmet ditt. Dette er farger som fremhever personlighet, og gir deg ro og harmoni. Man søker balanse i både liv og fargevalg denne høsten.

Lån eller kort?

Vil det lønne seg for deg å bruke lån- eller kortfinansiering av oppussingsprosjektet ditt? Dette kommer jo selvfølgelig an på størrelsen på prosjektet og sluttsummen. Vi gir deg god informasjon om begge løsningene, slik at valget ditt skal bli lettere. Våre Forbrukslånssammenligner og kredittkortsammenligner er enkle å forstå og lette å bruke.

Planlegging

Planlegging vil være nøkkelen til suksess for at du skal kunne gjennomføre drømmene dine. Lag en oversikt over hva prosjektet vil koste og sjekk ut hvordan du kan gå frem for å spare mest mulig penger underveis. Vil det lønne seg med kredittkort eller forbrukslån? Kanskje en kombinasjon vil gi deg de beste mulighetene?

planlegging drømmeprosjekt

re:member er av Testerne kåret til det beste kredittkortet til oppussing. Kortet gir deg 20% i flere spesialbutikker innenfor interiør og opp til 10% på varer til hage, hjem og jernvare hos flere aktører.

46

annonselenke
Eks. ved utsatt betaling: eff.rente 25,37%, kr 15.000 o/12 mnd. Kostnad kr 1.466 Totalt kr 16.466,-
Årsgebyr: 0 kr

 

Ikano Visa gir deg i februar 5% på alt innen hus og hjem. Her kan du få med deg alt fra byggevarer, møbler, interiør til tapeter og gardiner. Dette kan jo gi gode inntjeninger i et større oppussingsprosjekt.

19

annonselenke
Eks. ved utsatt betaling: eff.rente 21,92%, kr 20.000 o/12 mnd. Kostnad kr 2.102 Totalt kr 22.102,-
Årsgebyr: 0 kr

 

YA Bank Visa gir deg 2% på alle dine kjøp av varer og tjenester for opptil 25.000,- . Rabatten blir trukket automatisk på din neste faktura.

131

annonselenke
Eks. ved utsatt betaling: eff.rente 22,90%, kr 15.000 o/12 mnd. Kostnad kr 1.744 Totalt kr 16.744,-
Årsgebyr: 0 kr