Enkelt å få rabatter på vintereventyret

Enkelt å få rabatter på vintereventyret

Vi forteller deg hvordan du kan spare mange penger på vinteropplevelsene!

rabatter-pa-vintereventyret

Den første snøen har falt og dekket bakken med et mykt, hvitt teppe. Gradene kryper ned under null og skianleggene har for lengst begynt å preppe skibakkene. Det er da vi nordmenn begynner å lengte ut i skiløypene. Drømmen om å spenne skiene på beina og suse nedover bakkene tar overhånd og vi bare MÅ til fjells. Da hadde det vel ikke vært så dumt å få dette vintereventyret billigere?

Det er faktisk mulig å få rabatter på alt fra skiutstyr, leiebil, vintertøy og hotell. Og det betyr at man kan spare tusenvis av kroner. Så hvordan går man frem for å få disse rabattene?

«Vi viser deg hvor lett det er!»

Skiutstyr

De fleste ønsker jo slett ikke å leie utstyr og vil ha den siste modellen, men dette koster jo penger. Visste du at du med kredittkort kan du få rabatter på handelen og spare store summer? Du vil også kunne få bonuser og rabatter via kredittkortenes forskjellige fordelsportaler. Med re:member MasterCard kan du for eksempel få 15% rabatt hos Outnorth. Det betyr billigere turtøy og skiutstyr. Du får også 3,5% hos Nordens største skibutikk på nett, ski.com. Ønsker du å handle utstyr og klær hos Sportamore.no, så gir re:member deg 5% her også. Listen er lang over steder du kan få gode rabatter. Som Ikano Visa-kunde får du via deres Dealpass fordelsportal en rekke gode tilbud og rabatter hos komplettfritid.no. Hele 30% på alt du trenger til turen. Vårt beste råd er å sjekke hvilke fordeler du kan få med ditt kredittkort.

rabatter-skiutstyr

Vintertøy

Som Ikano Visa-kunde får du via deres Dealpass fordelsportal mange tilbud og rabatter hos nettbutikker som cdon.com, komplettfritid.no og stormberg.no. Du kan få opp til 30% på vintertøy ved å benytte deg av dette. Re:member MasterCard har mange tilbud og gode rabatter i denne kategorien så det er mulig å spare tusenlapper på vintergarderoben. Du får bl.a. 10% på Ellos.no, 12% hos Halens, LaRedoute gir 8%, på Miinto kan du få 6%, 12% på Nelly.com, 15% hos Outnorth, 15% Pierre Robert og 10,5% hos Skomani. Og dette er bare for å nevne noen. Rådet må bli at du bør sjekke før du handler, slik at du ikke går glipp av bra rabatter og sparer penger på handelen.

Høyfjellshotell og skireiser

Ikke alle har en hytte på fjellet og mange bor derfor på høyfjellshotell eller legger skiferien til alpinanlegg i utlandet. Her er det også penger å spare ved å benytte kredittkort. Norwegian Visa gir deg CashPoints når du kjøper billetter og her er det mye penger å spare. Poengene kan du kjøpe nye billetter for, eller handle i deres egen nettbutikk. Med ditt re:member Mastercard kan du få rabatter hos flere reiseoperatører, hoteller og på leie av feriehus. Så her kan du få opp til 50% rabatt på turen din. Og det betyr klingene mynt i sparegrisen din. Flere kort gir deg også gode rabatter på leiebil. En krone spart er en krone tjent. Bruker du ditt Ikano Visa kredittkort til å bestille reisen kan du få hele 80% rabatt på hotellbestillingen din. Så som du skjønner kan bruk av kredittkort spare deg for store summer.

Andre fordeler for deg som bruker kredittkort til opplevelser

Når du handler med kredittkortet får du opp til 50 rentefrie dager. Det betyr at hvis du betaler tilbake innen 50 dager så kan du låne pengene gratis i mellomtiden. Dette gir deg fleksibilitet, men husk at pengene skal tilbakebetales og at etter de rentefrie dagene så påløper det rente. Det er faktisk helt greit å bruke kredittkort og få med seg alle rabattene, så lenge man har penger til å betale regningen med når den kommer!

Testernes tips!

Dette er de 3 beste kredittkortene for reise og ferie. I tillegg gir de gode rabatter i kategoriene vintertøy og skiutstyr, og da egner de seg godt for å oppnå rabatter på vintereventyret du lengter etter.

Re:member

Ikano Visa

Norwegian Visa

 

Vi gir deg tips om hvordan du kan spare mer penger. Les disse sakene og bli inspirert:
Så enkelt kan du få deg gratis feriereise
Få gratis reiseforsikring

Følg oss gjerne i sosiale medier og få supre sparetips og råd om privatøkonomi!

Testerne på facebookTesterne på instagramTesterne på google+Testerne på linkedin