Slik får du rabatter på barneutstyr

Dette gjør du for å få rabattene:

Rabatter på barneutstyr

Venter du barn, eller har barn i huset? Vi gir deg tipsene om rabatter som sparer deg for tusenlapper!

Det å få barn er en herlig berikelse og stor glede i livet, men krever økonomisk oversikt og planlegging. Det kan være vanskelig og utfordrende spesielt for førstegangsforeldre å vite hva man bør tenke på. Tar man tak i god tid og bruker ventetiden godt, vil det være mulig å spare tusenvis av kroner på innkjøp og utstyr.

«Ikke kjøp alt du TROR barnet trenger med én gang!»

Kjøp kun det du absolutt trenger

Det er ikke nødvendig å ha alt for mye klær og utstyr til den nyfødte. Du vil ofte få veldig mye fra familie, venner og kjente til den nye verdensborgeren. Så vær lur og gi dem tips om ting du trenger og ønsker deg til den lille. Det er heller ikke nødvendig å kjøpe veldig mye klær i den minste størrelsen da barnet fort vokser ut av disse. Behold gjerne merkelappene på varene du kjøper og får, så vil du evt. kunne bytte disse i større størrelse eller noe annet, hvis du ser de ikke blir brukt.

”Sørg for å benytte rabatter”

Benytt deg av rabatter og cash back med kredittkort og spar tusenvis av kroner

Benytter du deg av kredittkort når du bestiller eller handler babyutstyr vil du kunne spare mange penger. Flere av kortene gir deg gode rabatter på klær, utstyr, leker og annet utstyr du trenger. Kortene re:member MasterCard, Ikano Visa, Komplett Bank MasterCard og Santander Red Visa gir deg alle gode rabatter på det du trenger.

Testvinneren re:member har mange gode rabatter i kategorien mor og barn, i tillegg til mange andre, gjennom sitt fordelsprogram re:member reward.

46

annonselenke
Eks. ved utsatt betaling: eff.rente 25,37%, kr 15.000 o/12 mnd. Kostnad kr 1.466 Totalt kr 16.466,-
Årsgebyr: 0 kr

Det er flott å arve eller kjøpe brukt

Et godt sparetips er jo å arve fra familie, venner og kjente. Babyklær og babyutstyr pleier jo ikke å bli slitt før barnet har vokst ifra det allikevel. Det finnes også flere byttegrupper på Facebook som er helt geniale å bruke. Det går også helt fint an å kjøpe ting brukt. Det meste er like fint etter bruk en kort stund. Det være seg barnevogn, bilstol, leker, klær og annet utstyr. Du vil spare store pengesummer på å gå for brukt fremfor nytt.

”Spar tusenvis av kroner i året!”

Slik får du bleier, barnemat og morsmelkerstatning billigere

Det er enkelt og vi skal fortelle deg hvordan du raskt kan oppnå dobbel rabatt på alt du handler i dagligvarebutikken. På den måten kan du kan spare tusenvis av kroner i året! Det eneste du trenger å gjøre er å kombinere bruken av yA Visa med Coops og Trumfs medlemsbonus og på den måten oppnå dobbel rabatt på alt du handler. Grunnen til at du kan kombinere disse to kortene så enkelt er fordi yA Visa også har BankAxept og kan på den måten registreres som betalingskort i medlemsklubbene. Ønsker du å vite mer om denne løsningen kan du lese om testvinneren i kategorien dagligvare og få den informasjonen du trenger. Du kan også få dobbel rabatt med Ikano Visa. Kortet gir deg alltid 1 % rabatt på kjøp av mat- og dagligvarer, og sammen med medlemskortene kan du oppnå dobbelt rabatt. For at dette skal fungere må du først bruke ditt Coop- eller Trumfkort for å få medlemsrabatten og så må du betale for handelen med ditt Ikano Visa.

Baby spiser mat

Med testvinneren yA Visa kan du enkelt oppnå hele 4% rabatt på alt du handler i dagligvarebutikken.

131

annonselenke
Eks. ved utsatt betaling: eff.rente 22,90%, kr 15.000 o/12 mnd. Kostnad kr 1.744 Totalt kr 16.744,-
Årsgebyr: 0 kr

Så mye penger kan du faktisk spare

En pakke bleier koster omtrent kr 50,- og hvis du benytter deg av for eksempel yA Bank Visa og Coop eller Trumfs medlemstilbud, så vil du spare kr 2,- per pakke. Dette utgjør jo fort noen hundrelapper i året. Ser vi på hva du kan spare ved å benytte deg av rabattene et kredittkort gir deg på en barnevogn, så kan summen utgjøre et avslag på omtrent kr 1.000,- på en vogn til kr 10.000,-. Så det er helt klart mye penger å spare ved å utnytte rabattene som ligger i ett kredittkort.

Eksempel på hva du kan spare på en utstyrspakke til barnet

Her har vi satt sammen en basispakke med omtrentlige priser.
Vogn kr 10.000,-
Seng kr 1.600,-
Bilstol kr 2.500,-
Stellebord kr 1.500,-
Bæresele kr 1.500,-
Total pris på pakken kr 17.100,-
Ser vi på hva du kan spare ved å benytte deg av rabattene et kredittkort gir deg på denne pakken, så vil dette kunne utgjøre nesten kr 2.000,-

Sett deg inn i regler for permisjon, foreldrepenger og forsikring

Det anbefales å sette seg inn i regler som gjelder for dette. Bruk tid på å regne på inntekter og utgifter, og finn ut hva som lønner seg når det kommer til permisjonen og hvordan denne best skal deles. Det er også slik at det man får i foreldrepenger avhenger av lønnen man har hatt. De som ikke har vært i jobb i seks av de ti siste månedene får ikke foreldrepenger, men en engangsstønad. Sjekk også hva som lønner seg av forsikringer. Reiseforsikring for hele familien kontra en som gjelder for hver enkel reise osv. Husk også en barneforsikring som gir barnet god dekning hvis uhellet skulle være ute. Det tar deg bare noen minutter å hente inn tilbud på forsikringer som vil trygge deg og dine kjære.

Her kan du lese mer om hvordan du enkelt sparer penger på ferie, dagligvarer, i hundrevis av nettbutikker, eller gjør bryllupet ditt billigere:
Slik får du rabatt i hundrevis av nettbutikker
Slik gjør du ferien billigere
Slik senker du enkelt matbudsjettet
Slik krymper du regningen for bryllupet

 

Følg oss gjerne i sosiale medier og få supre sparetips og råd om privatøkonomi!

instagram-73x65 linkedin-73x65 facebook-73x65 google-73x65