Rabatt på alt du handler i utlandet i sommer

Så enkelt er det å få denne rabatten

Rabatt på alt du handler i utlandet i sommer

WOW! Dette er det jo verdt å merke seg. Dette kan jo faktisk gjøre sommerferien billigere. Og hvem er vel ikke interessert i akkurat det. Så hvordan er dette mulig, tenker vel du. Og vi skal fortelle deg akkurat det.

Det eneste du trenger for å oppnå denne rabatten er å ha ett av kredittkortene fra yA Bank eller Ikano Bank.

Hvor mye rabatt får jeg?

Du får 3 % rabatt på alt du handler i utenlandsk valuta med begge kortene i hele Juli. Rabatten gjelder ved alle kjøp i utenlandsk valuta, ikke kontantuttak og regningsbetaling. Så dette er en rabatt som kan glede shoppingglade nordmenn. Et viktig og godt tips til deg: Du er klar til å betale, men blir usikker på om du skal velge norske kroner eller den lokale valutaen. Betal alltid i lokal valuta, det blir billigere. Du får bedre kurs på den måten og du oppnår den rabatten du skal.

Hvordan kan jeg søke om et av disse kredittkortene?

Vi har gjort det ekstra enkelt for deg. Det er bare å trykke på den grønne søk knappen under. Begge kortene har rask behandling på søknaden.

yA Visa

Som yA Visa kunde får du hver måned tilgang på flere valgfrie rabatter som du kan velge mellom. Du velger din rabatt enkelt på nettet.

131

annonselenke
Eks. ved utsatt betaling: eff.rente 22,90%, kr 15.000 o/12 mnd. Kostnad kr 1.744 Totalt kr 16.744,-
Årsgebyr: 0 kr

Ikano Visa

Som Ikano Visa kunde får du hver måned rabatt hos samtlige brukersteder tilknyttet en bestemt bransje, så lenge brukerstedene er tilknyttet Visa. Dette gjelder i Norge og i utlandet.

19

annonselenke
Eks. ved utsatt betaling: eff.rente 21,92%, kr 20.000 o/12 mnd. Kostnad kr 2.102 Totalt kr 22.102,-
Årsgebyr: 0 kr

 

NB! Du får også gratis reiseforsikring

Begge disse kredittkortene gir også sine brukere gratis reise- og avbestillingsforsikring. Dette betyr jo at du faktisk sparer enda mer på ferien din. Men husk at det er noen betingelser for at denne forsikringen skal gjelde. Så sjekk vilkårene! Som regel må du betale 50 % eller mer av reisen din med kortet for at forsikringen skal aktiveres.

Det finnes mange andre måter å spare penger på også, se våre tips her:
Spar penger i studietiden
Slik får du dobbel rabatt på dagligvarene dine
Slik krymper du regningen for bryllupet

 

Testerne ønsker deg en god reise med rabattert handel!

testprofessor-ferie