På jakt etter rabatt på bildekk?

Slik kan du få rabatt på bildekkene:

Sist oppdatert oktober 2017.

paa-jakt-etter-billigere-bildekk

Når er høsten her for fullt, og for mange er det på tide å kjøpe bil, dekk eller annet tilbehør. Kanskje trenger du nye dekk, men har lyst til å gjøre innkjøpet billigst mulig. Her er noen tips om hvordan du kan gjøre denne affæren billigere.

VIKTIG! Sjekk prisene

Det er faktisk viktig å sjekke prisene på bil og tilbehør, som for eksempel dekkene du vil ha hos flere forhandlere. Dette kan spare deg for flere tusenlapper. Bruk noen minutter på å ringe rundt, eller sjekk priser på nettet. Det kan også være lurt å prute, og det er ofte tilbud og kampanjer der ute.

Husk at du kan få gode rabatter med kredittkortet ditt

Bil og tilbehør som bildekk er dyrt, og hvem ønsker ikke å spare noen kroner på det innkjøpet? I tillegg til å benytte deg av rådet ovenfor, kan du betale med et kort som gir deg rabatt. Det finnes flere betalingskort, her kredittkort som gir rabatt på alt fra bil til bildekk hvis du betaler med kortet. Av kortene vi har testet, som er uten etablerings- og årsgebyr gir Ikano Visa den bredeste rabatten, det vil si alle steder som er registrert forhandler av bil og tilbehør. Husk at hvis du betaler dekk med et kredittkort uten års- og etableringsgebyr så pass på tilbakebetale før de rentefrie dagene utløper, så vil det ikke koste deg noe i gebyr eller renter.

Ikano Visa gir deg 6 % rabatt på bil og tilbehør i oktober – Eksempelvis rabatt på bildekk

Ikano Visa gir deg så mye som 6 % på bil og tilbehør i hele oktober. Dette er gode penger å ta med seg. Ikano Visa er best i test i kategorien månedsrabatter på grunn av gode og populære månedsbaserte og aktuelle bransjetilbud. Merk deg at total rabatt per år er satt til maksimum 5 000 kroner, herunder også rabatt på bil og tilbehør.
19

annonselenke
Eks. ved utsatt betaling: eff.rente 21,92%, kr 20.000 o/12 mnd. Kostnad kr 2.102 Totalt kr 22.102,-
Årsgebyr: 0 kr

yA Visa – Begrenset rabatt i oktober

Betaler du med yA Visa får du 5 % rabatt på bil, tilbehør, drivstoff og handel på bensinstasjon i oktober. Men fordi rabatten kun gjelder for kjøp opptil kr 10.000 oppnår du maksimalt 500 kr i rabatt. yA Visa har alltid en månedsbegrensning på 500 kr i sine valgfrie månedsrabatter. Rabatten vil bli trukket fra på neste faktura fra kortet. Husk at du må velge bransjerabatten før du handler for at den skal gjelde. Dette synes som nevnt testerne er upraktisk og kan være lett å glemme for kunden. På yA Visa sine nettsider finner du en liste over alle brukerstedsgruppene som inngår i bransjerabatten.
131

annonselenke
Eks. ved utsatt betaling: eff.rente 22,90%, kr 15.000 o/12 mnd. Kostnad kr 1.744 Totalt kr 16.744,-
Årsgebyr: 0 kr

Bildekk

Hvor er dekk billigst?

Du bør holde tungen rett i munnen og hendene på rattet når du skal styre deg gjennom denne jungelen av priser, nettsider, tjenester og rabatter. Du bør regne over sluttsummen to ganger og sjekke at du har fått med deg alt. En ting er jo å kjøpe bare dekkene, men så skal disse monteres på felger og avbalanseres. Og så er spørsmålet om du også vil ha disse fraktet hjem og montert på bilen.

Ikke gå for de billigste dekkene

Det anbefales ikke å gå for de billigste dekkene, ifølge NAF kommer disse som regel dårlig ut i tester. Det betyr ikke at du må velge de dyreste heller. Det er ikke alltid disse er de beste. Sjekk gjerne dekktester på nettet før du velger type dekk og merke.

Hvor mye kan du faktisk spare på dekkene?

La oss si at sluttregningen på dekkene dine skulle bli rundt kr 14.000,- og du betaler disse med Ikano Visa og får 6 % rabatt. Da vil disse dekkene komme på kr 13.160,- og vipps så har du spart kr 840,-.

billigerebensin675x449

Slik får du også billigere bildeler og drivstoff

Det er såre enkelt å skaffe seg gode rabatter på både drivstoff og bildeler. Bruker du Ikano Visa vil du kunne få både rabatter på bil, bildeler og drivstoff. Shell Mastercard er kåret til det beste kortet i kategorien bensin- og dieselkort. Så her er det penger å spare ved å bruke kort.

Men husk

Hvis du betaler dekk med et kredittkort uten års- og etableringsgebyr så pass på tilbakebetale før de rentefrie dagene utløper, så vil det ikke koste deg noe i gebyr eller renter.

Ønsker du å spare mer penger på bilholdet ditt? Da bør du lese dette:
Slik velger du riktig billån
Kredittkort som gir deg billigere drivstoff
Sparetips – Slik sparer du penger, MYE penger


Følg oss gjerne i sosiale medier og få supre sparetips og råd om privatøkonomi!

Testerne på facebookTesterne på InstagramTesterne på Google+Testerne på Linkedin