På den sikre siden

På den sikre siden

Islagt trapp

Vi opplever at det er skikkelig kaldt i landet vårt for tiden. Noen steder har snøen lavet ned og dekker landskapet. Vinterstormer har herjet. Vi fyrer hardt i peisen og skrur opp temperaturen på panelovnene, noe som gir økt brannfare. Men kong vinter slipper snart taket og mildvær og regn er på vei. Og vi tørr ikke tenke på hva dette kan føre med seg. Glatte veier med kaos for bilene, og beinbrudd og kø på legevaktene. Rør som sprekker på grunn av væromslag, og snø som blir tung på takene på grunn av mildvær. Nei huff, vi håper forsikringene er i orden og at du har sikret familien hvis uhellet skulle være ute.

Det er jo alltid lurt å ha sikret deg og dine mot uforutsette hendelser med økonomiske konsekvenser. Når uhellet først er ute så er det ikke bare selve skaden som blir et problem, men også ofte de økonomiske konsekvensene i kjølevannet av disse.

Har du forsikringene i orden?

Syns du at du betaler litt vel mye for forsikringene dine?

Hva med å hente inn et uforpliktende tilbud på forskjellige forsikringer?

Boligforsikring

Det er lurt å forebygge for å unngå skader på hus og fritidsbolig på grunn av vær. Vinteren kan jo by på både store snømengder og hard frost. For mange kan dette bringe med seg problemer som: frosne vannrør, snøpresskader på hus og vannlekkasjer som følge av frostsprengte vannrør. Så husk at ved å være litt forberedt kan du forhindre skadene og ha forsikringen på plass hvis uhellet skulle være ute. Ta vare på hus og fritidsboligen din og sørg for å ikke betale for mye for å ha en forsikring som sikrer deg for økonomisk uføre hvis skaden skulle dukke opp.

Innboforsikring

Det er kaldt ute og hva er vel deiligere enn å fyre på peisen og tenne massevis av lys. I vintermånedene liker vi best å kose oss inne. Men husk endelig å ta dine forhåndsregler mot brann. Ta vare på boligen og innboet ditt og husk å aldri forlate et rom uten å slukke levende lys og hold ildsted under oppsyn. Det er veldig lurt å sjekke den summen du har forsikret innboet ditt for i ny og ne. Man fornyer jo innboet titt og ofte og verdien kan fort endre seg. Pass på at du har god nok dekning av eiendelene dine.

Person på slalåmski

Person- og ulykkesforsikring

Snø og vinter er her og yr vinterglede herjer. Endelig tid for ski, slalåm, aking, skøyter og frydefull moro i vårt snøkledte land. Men det husk at det er så fort gjort å dette litt galt og så sitter man der med foten i gips eller noe enda verre. Hvis ulykken er ute kan det være veldig kjekt å ha forsikringene på plass. Man kan jo aldri vite hvor alvorlig skaden blir … Tenk hvis du trenger langvarig behandling, eller ikke kan jobbe. Da er det greit at økonomien er sikret og at du ikke trenger å tenke på det også. Det finnes mange ulykkesforsikringer og personforsikringer som sikrer deg og dine nærmeste. De dekker også hvis sykdom skulle dukke opp.

Bilforsikring

Det å være bileier kan jo også by på ekstra utfordringer når vinteren herjer i landet vårt. Undersøkelser viser at halvparten av norske sjåfører er engstelige for å kjøre bil om vinteren. Vinterføret i Norge krever respekt og man må sørge for å ha skodd bilen riktig, ikke slurv med å skrape bilruter, bruk litt lengre tid enn på sommerføre og ta føret på alvor. Feil dekk kan bli dyrt, og det er helt unødvendig. Dårlig sikt på grunn av latskap er også helt unødvendig. Vær en bevist bilfører så har du et godt utgangspunkt. Sørg også for å ha riktig forsikring hvis uhellet skulle være ute.

SikreSidenBil675x450

Når du vil prøve å få en billigere forsikring er det flere ting du bør tenke på.

– Sørg for å få tilbud fra flere forsikringsselskaper, på den måten kan du sammenligne og se hvilket tilbud som passer best for deg og dine.
– Kartlegg behovet ditt. Forsikringer er individuelle og man vil ha forskjellige behov. Sørg for å ha oversikt over hva du/dere trenger og er på jakt etter.
– Et forsikringsselskap. De fleste forsikringsselskaper vil gi deg rabatt hvis du har alle forsikringene dine på et sted. Det vil også være lettere for deg å holde styr på forsikringene dine ved å samle de hos en leverandør.
– Det vil lønne seg for deg å betale med færre avdrag. Du kan få bedre tilbud hvis du betaler helårlig fremfor i rater. Sjekk med selskapet hva de tilbyr.
– Lojalitetsrabatt. Dette kan du oppnå ved å være kunde over lengre tid.

Få et uforpliktende tilbud på forsikring. Registrer deg og du vil bli kontaktet. Så enkelt er det.