Enkelt å få rabatter på vintereventyret

rabatter-pa-vintereventyret

Vi forteller deg hvordan du kan spare mange penger på vinteropplevelsene!

rabatter-pa-vintereventyret

Den første snøen har falt og dekket bakken med et mykt, hvitt teppe. Gradene kryper ned under null og skianleggene har for lengst begynt å preppe skibakkene. Det er da vi nordmenn begynner å lengte ut i skiløypene. Drømmen om å spenne skiene på beina og suse nedover bakkene tar overhånd og vi bare MÅ til fjells. Da hadde det vel ikke vært så dumt å få dette vintereventyret billigere?

Det er faktisk mulig å få rabatter på alt fra skiutstyr, leiebil, vintertøy og hotell. Og det betyr at man kan spare tusenvis av kroner. Så hvordan går man frem for å få disse rabattene?

«Vi viser deg hvor lett det er!»

Skiutstyr

De fleste ønsker jo slett ikke å leie utstyr og vil ha den siste modellen, men dette koster jo penger. Visste du at du med kredittkort kan du få rabatter på handelen og spare store summer? Du vil også kunne få bonuser og rabatter via kredittkortenes forskjellige fordelsportaler. Med re:member MasterCard kan du for eksempel få 15% rabatt hos Outnorth. Det betyr billigere turtøy og skiutstyr. Du får også 3,5% hos Nordens største skibutikk på nett, ski.com. Ønsker du å handle utstyr og klær hos Sportamore.no, så gir re:member deg 5% her også. Listen er lang over steder du kan få gode rabatter. Som Ikano Visa-kunde får du via deres Dealpass fordelsportal en rekke gode tilbud og rabatter hos komplettfritid.no. Hele 30% på alt du trenger til turen. Vårt beste råd er å sjekke hvilke fordeler du kan få med ditt kredittkort.

rabatter-skiutstyr

Vintertøy

Som Ikano Visa-kunde får du via deres Dealpass fordelsportal mange tilbud og rabatter hos nettbutikker som cdon.com, komplettfritid.no og stormberg.no. Du kan få opp til 30% på vintertøy ved å benytte deg av dette. Re:member MasterCard har mange tilbud og gode rabatter i denne kategorien så det er mulig å spare tusenlapper på vintergarderoben. Du får bl.a. 10% på Ellos.no, 12% hos Halens, LaRedoute gir 8%, på Miinto kan du få 6%, 12% på Nelly.com, 15% hos Outnorth, 15% Pierre Robert og 10,5% hos Skomani. Og dette er bare for å nevne noen. Rådet må bli at du bør sjekke før du handler, slik at du ikke går glipp av bra rabatter og sparer penger på handelen.

Høyfjellshotell og skireiser

Ikke alle har en hytte på fjellet og mange bor derfor på høyfjellshotell eller legger skiferien til alpinanlegg i utlandet. Her er det også penger å spare ved å benytte kredittkort. Norwegian Visa gir deg CashPoints når du kjøper billetter og her er det mye penger å spare. Poengene kan du kjøpe nye billetter for, eller handle i deres egen nettbutikk. Med ditt re:member Mastercard kan du få rabatter hos flere reiseoperatører, hoteller og på leie av feriehus. Så her kan du få opp til 50% rabatt på turen din. Og det betyr klingene mynt i sparegrisen din. Flere kort gir deg også gode rabatter på leiebil. En krone spart er en krone tjent. Bruker du ditt Ikano Visa kredittkort til å bestille reisen kan du få hele 80% rabatt på hotellbestillingen din. Så som du skjønner kan bruk av kredittkort spare deg for store summer.

Andre fordeler for deg som bruker kredittkort til opplevelser

Når du handler med kredittkortet får du opp til 50 rentefrie dager. Det betyr at hvis du betaler tilbake innen 50 dager så kan du låne pengene gratis i mellomtiden. Dette gir deg fleksibilitet, men husk at pengene skal tilbakebetales og at etter de rentefrie dagene så påløper det rente. Det er faktisk helt greit å bruke kredittkort og få med seg alle rabattene, så lenge man har penger til å betale regningen med når den kommer!

Testernes tips!

Dette er de 3 beste kredittkortene for reise og ferie. I tillegg gir de gode rabatter i kategoriene vintertøy og skiutstyr, og da egner de seg godt for å oppnå rabatter på vintereventyret du lengter etter.

Re:member

Ikano Visa

Norwegian Visa

 

Vi gir deg tips om hvordan du kan spare mer penger. Les disse sakene og bli inspirert:
Så enkelt kan du få deg gratis feriereise
Få gratis reiseforsikring

Følg oss gjerne i sosiale medier og få supre sparetips og råd om privatøkonomi!

Testerne på facebookTesterne på instagramTesterne på google+Testerne på linkedin

Merket med: , , , ,
Publisert i Testerne

Slik senker du enkelt matbudsjettet ditt

Matvarer

Hvem ønsker vel ikke å kutte kostnadene på mat og spare store summer i året?

Dagligvarebutikk

Det gjør i hvertfall vi. Og det uten at det koster oss mye tid og redusert kvalitet på måltidene. Kanskje trenger du bare å senke kostnadene litt, eller du har lyst til å spare penger til noe du ønsker deg? Mulig du bare syns at matbudsjettet er for høyt og vil minske pengebruken. Uansett finnes det mange knep for å få ned kostnadene på mat.

”God mat behøver ikke koste mye”

Planlegg handelen og spar penger

Gjør unna dagligvarehandlingen med storinnkjøp en gang i uken. Dette sparer deg for tid og penger. Bruk litt tid til å sette opp en ukesmeny. Husk også å få med de småtingene som ikke skal til for å lage måltidene, men som du allikevel trenger. Ta storhandelen i en omgang, bruk kort som gir deg rabatter og se etter gode tilbud.

Bruk restene fra middag til lunsj

Lag deg store porsjoner og ha i flere dager. Lager du deg for eksempel lasagne til middag en dag, så kan du lett få lunsj i flere dager også. Og det for under 100-lappen. Tenk smart!

Ta med matpakke og gjør lunsjen billigere

Ta med deg matpakke på jobben hver dag i stedet for å spise i kantinen eller ute. Bruker du rundt kr 50,- på mat i løpet av 200 arbeidsdager i året vil dette utgjøre kr 10.000,-. Penger du helt klart kan bruke på noe annet spennende.

”Mye god mat er helt gratis”

Bruk naturen –  få gratis mat ved selvplukk

Har du tenkt over at du kan få en god del mat gratis. Du må bare sanke den selv. Det finnes flere delikatesser i naturen du kan nyte godt av. Både bær, sopp, urter, blåskjell, fisk, krabber, kreps, tang og tare, og ting du kan putte i salater.

Benytt deg av rabatter og bonuspoeng

De fleste butikkjedene har i dag en medlemsklubb som gir deg ulike typer fordeler. Du får rabatter på kjøpene dine, kan samle bonuspoeng og får kuponger med spesialtilbud. Ved å bruke kredittkort når du handler kan du få rabatter på kjøpene dine og på den måten spare mange penger. Med Ikano Visa får du alltid 1 % rabatt på kjøp av mat- og dagligvarer. yA Bank tilbyr sine kunder rabatt innenfor én valgfri kjøpskategori. Velger du dagligvarer kan du få 4 % rabatt på maten din med yA Visa. Registrerer du i tillegg ditt yA Visa som betalingskort hos Trumf og Coop, så får du dobbel rabatt.

Restaurantmat

Spar penger på restaurantbesøk

Har du i ny og ne lyst til å unne deg noe ekstra, og gå ut og spise. Så ikke glem at du kan få gode rabatter på restaurantbesøkene ved å bruke kredittkort. Les vår sak om dette og få de tipsene du trenger for å spare hundrelapper.

Ta med deg kaffe og spar tusenlapper

Dropp å stikke innom kaffebaren på vei til jobb hver dag. Kjøp deg heller en god termokopp og en bra kaffemaskin, og ta med deg kaffe hjemmefra. Dette kan spare deg for opp mot 16.000,- i året.

”Apper til mobilen kan hjelpe deg å spare penger”

Apper som kan hjelpe deg å spare

I dag finnes det en app for alt. Og når det kommer til matinnkjøp, menyer, oppskrifter og annet som har med mat å gjøre så finnes det mange. Finn noen du liker og bruk disse flittig. Du kan da spare penger ved å plukke opp gode tilbud, sammenligne priser og finne ut hvor matvarene er billigst, og spare tid på å sette opp ukesmenyer.

Få med familien på sparingen

Det er lurt å få med hele familien på spareplanene. Planlegg sammen hva dere har lyst til å spare til, og involver og motiver alle til å delta.

”Handle stort og spar penger”

Bruk fryseren – Gjør unna storhandelen på tilbud

Fryseren er din beste venn når du vil stramme inn på matbudsjettet. Kjøp varer på tilbud og hiv i fryseren. Frys ned rester etter middagen og bruk dette til en lunsj eller ny middag. Har du noen bananer som begynner å bli brune, del de opp i biter, putt i en pose og hiv dem i fryseren. De kan fint brukes i smoothie. Det samme kan du gjøre med annen frukt og bær. Osteskalken kan du fryse ned og bruke til pizza. Del brødet opp i skiver når du kjøper det og hiv halvparten i fryseren. Da har du alltid ferskt brød når du trenger det.

Middag til under kr 100,-

Det er faktisk mulig for en familie på 4 å spise middag for under hundrelappen. Med litt planlegging, kundeaviser og internett vil du lett kunne sette opp en deilig ukesmeny med billige måltider. Rema1000 har til og med egne plukk og miks varer som gjør jobben for deg. Benytter du deg av dette kan du nok senke matbudsjettet ganske mye. Holder du deg på 100 kroner dagen er det kun 700 kroner uka. Da blir det månedlige matbudsjettet ditt på kun 2.800 kroner. Dette er veldig lavt, så jeg ville nok lagt inn litt ekstra til helgekos og bursdagsfester og slike ting. Men et matbudsjett på kr 6.000,- i måneden høres plutselig ikke helt umulig ut. De fleste bruker mye mer enn dette.

Pitapizza

Oppskrift på billig middag – Pitapizza

Dette er en oppskrift som garantert vil falle i smak hos den yngre generasjonen i familien. Pitapizza er både raskt å lage, smaker godt og er billig. Disse koster omtrent 10 kroner per pizza. Her får du oppskriften.

Dette trenger du:
Pitabrød
Tomatsaus
Løk
Paprika
Revet ost

Valgfritt fyll som f.eks: skinke, salami, pølse, kjøttdeig

Slik gjør du:
Legg pitabrødene på en rist dekket med bakepapir. Ta på ønsket mengde tomatsaus. Legg på ønsket fyll og dryss over revet ost. Krydre gjerne litt til slutt. Pizzaene stekes midt i ovnen på 200 C i omtrent 10 minutter. Er pitabrødene fryste vil det ta litt lengre tid.

 

Lykke til hilsen Testerne

 

Publisert i Testerne

Slik krymper du regningen for bryllupet

Brudepar i converse

Bryllupet kan gjøres til en fantastisk begivenhet uten å ende i økonomisk ruin!

Bryllupskake

Sommeren er høytid for storslåtte bryllup og mange velger sommermånedene til å smies i hymens lenker. Bryllupet er for mange den største dagen i deres liv, men man trenger ikke gjøre dette til en økonomisk katastrofe. Med lure tips og planlegging kan dette bli en storslått dag uten økonomisk bismak.

Starter du planleggingen i god tid har du muligheten til å spare mye penger. Start med å sette opp et budsjett. På den måten vil du vite hva du har å rutte med og du vil ha full kontroll på kostnadene. Det koster å gifte seg, men hvor mye sluttregningen skal ende på er helt opp til deg.

”Gjør dette til deres dag og ikke gift dere på andres premisser”

Lag ditt drømmebryllup, ikke prøv å imponere andre

Husk at det er deres kjærlighet til hverandre som skal feires og foreviges. Ikke føl at du må bruke penger på festen og ditt bryllup for å imponere andre. Dette er din dag og skal feires på dine premisser.

Dette koster det å gifte seg

Visste du at det faktisk koster penger for selve vielsen enkelte steder? Borgerlig vigsel er gratis, men ønsker du å gifte deg i kirken og ikke velger den du sokner til, så vil det minst koste deg mellom kr 1.000,- og 7.000,- å vies i kirken. Ønsker du å vies i utlandet gjelder litt andre betingelser. Dette bør dere sjekke nøye før dere bestemmer dere for hva dere ønsker. Noen tjenester er gratis og noen vil koste penger.

Slik kan du skaffe deg billigere brudekjole

Brudekjolen må ikke være en dyr og eksklusiv designerkreasjon for at du skal føle deg helt fantastisk. Kanskje finnes det en kjole i familien eller vennekretsen som kunne oppfylle drømmen din, eller så er det mulig å finne en kjole på salg. Brukt kjole er heller ikke et no no, husk at den bare er brukt en gang.

Bryllupslokale pyntet

Slik gjør du bryllupsfesten billigere

Det er mange måter å gjøre bryllupsfesten rimeligere på. Starter du planleggingen i god tid kan du enkelt benytte deg av salg. Kjøp inn ting til arrangementet når du ser det er på tilbud. Her kan du spare inn store summer. Du kan også spare store summer ved å benytte deg av de gode rabattene du får via kredittkort. Her kan du oppnå rabatter på netthandel og i butikker som kan gjøre innkjøpene adskillig billigere.

”Det er lov til å spørre om hjelp”

Spør om hjelp fra familie og venner

De aller fleste blir glade for å bli spurt og stiller gjerne opp. Du kan spørre om hjelp til å lage innbydelser, bordkort, innkjøp, dekorering, kakebaking, lage menyer, spilleliste med favorittmusikken og kirkeprogram osv. Kanskje har du til og med en i gjengen som kan filme dagen eller ta bilder. Ved å spørre om hjelp kan du spare masse penger.

”Bryllupsreise på budsjett”

Slik kan du gjøre bryllupsreisen billigere

Hva med å ønske seg tilskudd til bryllupsreise i gave? Gjestene blir sikkert glade for å bidra og samtidig føle at de ga en ønsket og nyttig gave. Og du unngår å få ting som bare blir satt i skapet og glemt. Har du tenkt på at du kan gjøre bryllupsreisen billigere ved å benytte deg av kredittkort? Du kan spare penger på reise- og avbestillingsforsikring hvis du velger riktig kort med inkludert forsikring og du kan få gode rabatter på reise, hotell eller feriehus og leiebil. Det betyr at du kan spare tusenvis av kroner på bryllupsreisen.

Få råd til bryllupsfeiring og bryllupsreise ved å refinansiere dyre smålån

Har du flere dyre smålån kan du ved å refinansiere få råd til å oppfylle bryllupsdrømmen. Du vil få bedre økonomisk oversikt ved å kun få en institusjon å forholde deg til og få bedre rente og økonomiske betingelser. Refinansiering med pant i boligen er et veldig gunstig form for lån, og gir gjerne markedets beste rente. Dog finnes det mange muligheter for å refinansiere uten pant i bolig med refinansieringslån uten sikkerhet og vi har god oversikt over de beste i markedet. Sjekk ut tabellen vår og se hvilket lån som har de beste fordelene for deg. Les gjerne rådene våre for drømmeferie med sparte penger fra refinansiering.

Spar penger til bryllupet

Les gjerne våre guider med spartips og gode økonomiske råd for å spare midler til bryllupsdrømmen. Du blir garantert overrasket over hvor mye du kan spare inn på og summen det utgjør.

Gifteringer og blomster

Spar penger på gifteringer

Gifteringer er jo noe man må ha til bryllupet, men må det være tradisjonelle ringer? Har dere for eksempel gammelt gull dere ikke bruker kan dere smelte det om til ringer. Kanskje finnes det også noen arvesmykker i familien som kan føres videre. Det gjør stas både på familien og brudeparet. Du kan også oppnå rabatter på nye ringer ved å benytte deg av kredittkort. Et eksempel på dette er re:member MasterCard som gir deg hele 15% på ringer hos Gullmagasinet.no via sitt fordelsprogram.

Det viktigste av alt er å være kreativ og oppfinnsom da kommer du langt på et mindre budsjett. Og husk! Du blir ikke lykkeligere av et overdådig og dyrt bryllup kontra et intimt, rimelig og romantisk ett. Lykken kan ikke kjøpes! Sett i sving de små grå, boltre deg i råd og tips på nettet, planlegg nøye og få den beste dagen i ditt liv.

 

Lykke til med kjærligheten, hilsen Testerne

Gaver

Publisert i Testerne

Sparetips – Slik sparer du penger, MYE penger

Handlekvittering dagligvare

Alle drømmer vel om mer klingende mynt i kassa og en solid privat økonomi. For å oppnå dette er det ikke bare inntekt som teller, men man må tenke smart og spare penger. Med noen enkle og små grep i hverdagen kan man spare store summer i løpet av ett år. Penger man egentlig ikke tenker over at man har og bruker.

Sett opp privatbudsjett

Dette er det første du bør tenke på hvis du ønsker å spare penger. Med et månedsbudsjett får du full kontroll over økonomien og hvor pengene tar veien. Du vil også fort se hvor det er mulig å spare inn på kostnadene.

Senk matbudsjettet

Gjør unna dagligvarehandlingen med storinnkjøp en gang i uken. Dette sparer deg for tid og penger. Ved å bruke kredittkort kan du i tillegg spare enda mer penger.
Med Ikano Visa får du alltid 1 % rabatt på kjøp av mat- og dagligvarer.
yA Bank tilbyr sine kunder rabatt innenfor én valgfri kjøpskategori. Velger du dagligvarer kan du få 4 % rabatt på maten din.

Nettaviser gir deg billigere nyheter

Kjøper du avisen hver dag? I så fall koster dette deg omtrent kr 3650,- i året. Hva med å tegne et digitalt abonnement på en avis? Dette vil bare koste deg omtrent kr 1,60 per dag hvis du kjøper et årsabonnement. Det vil si en årlig kostnad på under 600,- kroner.

Fylle bensin på bil

Billigere bensin

Trenger du drivstoff på bilen din, da er bensinfylling på søndager vårt beste tips. Denne dagen er drivstoffet helt klart billigst. Du kan også oppnå gode rabatter på bensin ved å bruke kredittkort når du tanker. I tillegg kan du også få Cashback i alle bensinstasjoner på hele handelen. Dette kan eksempelvis gi deg hele 81 øre i rabatt per liter.  Her kan det være penger å spare.
Kredittkortet 365Privat gir deg 3,65% rabatt på bensinstasjoner  verden over på alle kjøp: 365Privat gir deg 3,65 % Cashback (penger tilbake) på alle bensinstasjoner. Det betyr 51 øre per liter i rabatt ved en literpris på 14 kroner. Kortet har en maksimumsrabatt på til sammen 2 000 kr per år.
Ikano Visa gir deg alltid 2 % rabatt på alt du handler av drivstoff og alt annet du handler på bensinstasjoner. Du kan spare inntil 5 000 kr per år, alt etter hvor mye du bruker det.

Spar penger med kredittkort

Skaff deg et godt kredittkort som gir deg gode rabatter på varer og tjenester, dagligvarer, reiser, drivstoff og andre ting du ønsker å kjøpe. Husk at ved riktig bruk kan det gi deg mange fordeler å disponere et eller flere kredittkort. Benytter du deg av de rette MasterCard eller Visa-kortene kan du få mange fordeler, som for eksempel opp til 25% rabatt på varekjøp både i Norge og utlandet, rentefrie penger opp til så mye som 50 dager (noe som betyr at du kan låne penger ”gratis” i nesten 2 mnd.) og du kan få gratis reise- og avbestillingsforsikring. Dette kan bety flere tusen kroner i året.
Re:member kredittkortet gir deg for eksempel 4,8% hos Netonnet, 3%  hos Apple Store, 2% hos MPX, 6% hos Sony og 5% hos CDON). Og nyttige avslag på hvitevarer til studenthybelen som for eksempel: 4% hos DustinHome, 4,8% hos Netonnet og 2% hos MPX. Du får også en rekke andre gode prosenter på for eksempel bøker, jernvare, kosmetikk, bilartikler, flyreiser, leiebil og masse annet nyttig.
Norwegian Visa sparer deg for mye penger hvis du trenger et godt kort for reise og bruk på reise. Du får gode rabatter på billetter, gratis reiseforsikring og få rabatter i over 200 nettbutikker gjennom deres Reward eShop program.
Med Ikano Visa kan du få rabatter på bensin, mat- og dagligvarer, en utvalgt månedsrabatt, gratis forsikring og gode fordeler via deres Dealpass fordelsprogram.

Mikrosparing i nettbanken

Morsom sparing, også kalt mikrosparing – sjekk om banken din har en ordning for dette. En løsning hvor du for eksempel setter av 20 kroner til en egen konto hver gang du bruker kortet ditt. Dette blir det fort penger av uten at du merker det.

Refinansiering av smålån og kredittkortgjeld

Dette vil spare deg for både penger og bekymringer. Ved å refinansiere dyre smålån og kredittkortgjeld kan du redusere dine låneutgifter og få mer oversiktlig økonomi. Ved å gjøre dette oppnår du ofte en lavere rente enn hva de andre lånene og kredittkortene tilbyr, og ett lån betyr også kun én månedlig faktura og færre gebyrer. Det blir med andre ord billigere for deg, samtidig som du får en mer oversiktlig økonomi.

Bytt forsikring

Det kan være mange penger å spare på å bytte forsikring. Har du oversikt over dine? Det kan være god økonomi i å samle alle hos et selskap. Hent inn tilbud på dine forsikringer og se hvor mye penger du faktisk kan spare. Dette kan gi deg større fortjeneste enn du tror. Vi hjelper deg gjerne med å hente inn tilbud.

Kaffe på veien

Lag din egen kaffe

Dropp å stikke innom kaffebaren på vei til jobb hver dag. Kjøp deg heller en god termokopp og en bra kaffemaskin, og ta med deg kaffe hjemmefra. Dette kan spare deg for opp mot 16.000,- i året.

Billigere tannlege

Spar penger på tannlegen – benytt tjenesten www.hvakostertannlegen.no neste gang du skal bestille tannlegetime. Tjenesten viser deg hvilken tannlege som har lavest pris og kan spare deg for mange penger.

Trenger du flere sparetips og økonomiråd så finner du mange gode råd her på sidene våre!

 

Lykke til med sparingen hilsen Testerne

 

Publisert i Testerne

Billån – Slik kan du finansiere bilkjøpet

Inventar i bil - gir

Før du kjøper bil er det viktig å vite hvordan du skal finansiere bilkjøpet. Ved riktig valg av økonomisk løsning vil du kunne spare penger og få en gunstig finansiering som passer din livssituasjon. Det finnes flere løsninger på markedet.

Har du en gammel bil som begynner å krangle. Med rust i karosseriet og skrikende viftereim. En lunefull skranglekasse som kun starter når den vil og absolutt ikke på dager du har dårlig tid. Eller drømmer du om heftige hestekrefter, høyt turtall, skinnseter og rene linjer. Kanskje MÅ du ha ny, eller kanskje har du bare LYST på ny bil. Uansett skal du finne den beste måten å finansiere kjøpet på.

Så mye kan du låne til bil

Som regel skal du selv stille med en egenkapital på kanskje 10-20 % av bilens kjøpesum, og så låne resten ved et billån. Tar du derimot opp et billån uten sikkerhet eller refinansierer et lån for å kjøpe bilen, kan du låne 100 % av kjøpesummen og ikke stille bilen som sikkerhet for lånet. Vi gjør det enkelt for deg å finne riktig billån – uten krav til sikkerhet! Se vår tabell over de beste billånene på markedet akkurat nå og finn et som passer til din økonomi og ditt behov.

Bilen som sikkerhet

Det kan være smart å stille bilen som sikkerhet for lånet. Da sparer du eventuelt ledig sikkerhet i bolig til andre investeringer, for eksempel til renovering, oppussing og andre oppgraderinger. Men vær klar over at billån generelt er dyrere enn huslån, fordi verdifallet på bil er mye større enn på bolig. Dermed er det langt mindre sikkerhet i bil.

Refinansiering til bilkjøp

Det kan være gunstig å refinansiere for å frigjøre penger til bil, og billånet bakes inn i boliglånet. På den måten får du kun et lån og en regning å forholde deg til. Dersom du ikke får refinansiert boliglånet for å kjøpe bil, ja da bør varsellampene lyse. Da har du nok så mye lån at bilkjøpet bør utsettes.

Lån uten sikkerhet til bilkjøp

Et lån uten krav til sikkerhet gir deg muligheten til å få pengene inn på konto samme dag, eller etter få dager. Og du behøver heller ikke stille bilen som sikkerhet. Med trygg økonomi kan denne typen lån til bilkjøp være en mulig løsning.

Hvit corvette

Våre anbefalte billån uten sikkerhet

Bank Norwegian

Opp Finans

Komplett Bank

Santander Consumer Bank

Nordax Bank

Publisert i Testerne

Billig elbilforsikring

Kalkulator, penn og regnskap

Betaler du for mye for forsikringen din? Eller ønsker du bare å få et tilbud for å sjekke om du kan spare noen kroner? Da kan vi hjelpe deg!

Det er store forskjeller på forsikring av elbil, og du kan spare store summer på å hente inn flere tilbud. Antallet elbiler øker kraftig her i landet, allerede i mars bikket antallet over 80.000 kjøretøy. Og mange av elbileierne er ikke klar over de enorme prisforskjellene på elbilforsikring. Det er faktisk slik at forsikringsselskapene baserer prisene sine på mange ulike faktorer og sammenligninger viser at prisene for elbil utrolig nok varierer mer enn for bensinbiler.

Finn den billigste og beste forsikringen!

Få et uforpliktende tilbud på forsikring. Registrer deg og du vil bli kontaktet. Så enkelt er det.

 

Testernes tips:

Kanskje det kan være en idé å sjekke om det kan lønne seg å melde seg inn i Elbilforeningen. Det kan hende man får bedre pris på forsikring av bilen gjennom medlemskapet.

Hva når skaden er stor?

Mange forsikringsselskaper har en klausul der bilen erstattes med en ny når skaden skjer før bilen er tre år gammel og reparasjonskostnaden overstiger 60 prosent av antatt markedsverdi. Dette fordi elbiler er fritatt for moms og avgifter, og derfor har de ganske lav verdi. Og i tillegg er de nye delene dyre. Så ofte vil det ikke lønne seg å reparere bilen, men heller erstatte den med en ny. Dette har selvfølgelig en innvirkning på bilenes forsikringspris og kan være verdt å merke seg.

Lading av elbil

Husk at skader og feil på utstyr i verste fall kan føre til varmgang og brann. Det er viktig å sjekker elektrisk utstyr og uttak  slik at man unngår farlige situasjoner. Det kan være ekstra lurt å sjekke hva elbilforsikringen sier om skader på det elektriske utstyret og brann.

Stikkontakt

Som du skjønner er det litt andre utfordringer og ting man må tenke på i forhold til forsikring av en elbil i forhold til en annen bil. Ha dette i tankene når du vurderer tilbudene du får.

Lykke til!

Publisert i Forsikring, Testerne

Beste sparetips!

Norske penger

– Spar penger på tannlegen – benytt tjenesten www.hvakostertannlegen.no neste gang du skal bestille tannlegetime. Tjenesten viser deg hvilken tannlege som har lavest pris og kan spare deg for mange penger.

– Dropp å stikke innom kaffebaren på vei til jobb hver dag. Kjøp deg heller en god termokopp og en bra kaffemaskin, og ta med deg kaffe hjemmefra. Dette kan spare deg for opp mot 16.000,- i året.

– Husk å alltid betale i lokal valuta når du er på reise. Da får du den beste kursen.

– Skaff deg et godt kredittkort som gir deg gode rabatter på varer og tjenester, dagligvarer, reiser, drivstoff og andre ting du ønsker å kjøpe. re:member Black MasterCard fra Entercard er av oss kåret til best i test i flere kategorier og kan spare deg for mange kroner. Vi viser deg hvordan du kan spare penger med kredittkort.

– Kjøper du avisen hver dag? I så fall koster dette deg omtrent kr 3650,- i året. Hva med å tegne et digitalt abonnement på en avis? Dette vil bare koste deg omtrent kr 1,60 per dag hvis du kjøper et årsabonnement.

– Refinansier dyre smålån og kvitt deg med kredittgjeld. Dette vil spare deg for både penger og bekymringer. Bank Norwegian er et godt valg for refinansiering og forbrukslån til dette formålet. Slik velger du det beste forbrukslånet for deg og din økonomi.

– Ta med deg matpakke på jobben hver dag i stedet for å spise i kantinen eller ute. Bruker du rundt kr 50,- på mat i løpet av 200 arbeidsdager i året vil dette utgjøre kr 10.000,- Penger du helt klart kan bruke på noe annet spennende.

– Hva med forsikringer? Har du oversikt over dine? Det kan være god økonomi i å samle alle hos et selskap. Hent inn tilbud på dine forsikringer og se om du kan spare penger. Dette kan spare deg for større beløp enn du tror. Vi hjelper deg gjerne med å hente inn tilbud.

Forsikring

 

 

 

 

 

 

– Gjør unna dagligvarehandlingen med storinnkjøp en gang i uken. Dette sparer deg for tid og penger. Ved å bruke kredittkort kan du i tillegg spare enda mer penger. Med yA Bank Visa kan du få hele 4 % på dagligvarehandelen din.

– Har du behov for transport og har tenkt til å bestille en taxi, så bruk www.taxikalkulator.no Denne tjenesten gir deg enkelt oversikt over hvilket taxiselskap som er billigst ut ifra oppgitt destinasjon.

– Trenger du drivstoff på bilen din, da er bensinfylling på søndager vårt beste tips. Denne dagen er drivstoffet helt klart billigst.

– Det siste rådet vi har tenkt til å gi deg er: sett opp et budsjett. På den måten får du full kontroll over økonomien og hvor pengene tar veien.

Lykke til og gled deg til full sparegris. Kanskje får du råd til drømmereisen, å pusse opp huset, eller ny bil om ikke for lenge.

Publisert i Testerne

Få gratis reiseforsikring

Koffert med klær

Man blir gang på gang minnet på hvor viktig det er å ha reiseforsikring når man legger ut på tur. Uten forsikring kan ulykker koste deg dyrt. Ja, det kan rett og slett legge deg i økonomisk ruin. Hva passer vel da bedre enn å få forsikringen inkludert ved å bruke kredittkortet til å betale for ferien?

Hvor mye sparer du?

Ved å benytte ditt kredittkort til å betale 50% av reisens utgifter får du reise- og avbestillingsforsikring gratis. Denne forsikringen koster vanligvis opp mot 1500 kroner for en enkeltperson per år. En god slump med penger som du kan benytte til noe annet.

Rabatt i tillegg

Ikke nok med at du kan spare hele årsbeløpet for en reiseforsikring, du kan også få rabatter på hoteller, flybilletter og leiebil via kredittkortet ditt. Derfor kan det være svært gunstig å benytte seg av kredittkortet til å bestille og betale ferien. Men husk at vinningen fort går opp i spinningen hvis du ikke betaler regningen før rentene begynner å løpe.

Best i test

Det kredittkortet vi har kåret til best i test med inkludert reise- og avbestillingsforsikring er re:member MasterCard. Med dette kortet kan du også få ytterligere forsikringer uten kostnad. Vi har ytterligere 4 kort i kategorien beste reise-/feriekort som inkluderer forsikringer uten kostnad. Både re:member MasterCard, Bank Norwegian Visa, Komplett MasterCard og Ikano Bank Visa gir deg inkluderte forsikringer, gode rabatter og cashback/points så du kan spare store beløp på din ferie.

Våre tips om reiseforsikring

Om du vil ha mer informasjon om reiseforsikring, ta gjerne en titt på våre omfattende guider og tips på området. Her har vi samlet det meste av den informasjonen du trenger.

Kofferter og reisedokumenter

Viktig å huske på!

For at denne forsikringen via kredittkortselskapet skal være gyldig må du være påpasselig med å betale 50% av reisens utgifter med kortet. Dette vil si at minst halvparten av turen må belastes kortet, enten du er på chartertur eller biltur rundt i Europa. Er du ikke påpasselig med at utgiftene på bilferien blir betalt med kredittkortet, gjelder plutselig ikke forsikringen din lenger. Lettere er det når du bestiller en pakketur og belaster kortet for reisen. Da har du god dekning. Sett deg inn i vilkårene i forsikringen slik at du vet hva den dekker. Reisegods er ofte dårligere dekket ved denne inkluderte forsikringen fremfor i tradisjonelle reiseforsikringer. Derfor kan det være viktig å tenke på hva man medbringer av verdier på turen.

Hva dekker den gratis reiseforsikringen

Reiseforsikringene du får gratis i kredittkortene har helt grei dekning dersom reisen ikke er altfor kostbar. Det varierer hva gratis reiseforsikring i kredittkort dekker etter hvilket kredittkort du benytter, og både vi og Forbrukerrådet anbefaler deg å kombinere gratis reiseforsikring i kredittkort sammen med helårs reiseforsikring. Du kan også se vår sammenligning av gratis reiseforsikring i kredittkort med reiseforsikring du betaler for.

Pristilbud reiseforsikring

Ønsker du å få tilbud på reiseforsikring , uansett om det er årsforsikring eller enkeltreiseforsikring, så kan du få et uforpliktende reiseforsikringstilbud ved å fylle ut et enkelt skjema. Vi guider deg videre!

Få et uforpliktende tilbud på forsikring. Registrer deg og du vil bli kontaktet. Så enkelt er det.

3 viktige vilkår å sjekke!

Det er spesielt noen vilkår du bør være kjent med og sjekke i reiseforsikringen. På den måten finner du ut om gratisforsikringen du får via kredittkortet vil være nok, eller om du bør ha vanlig reiseforsikring i tillegg.
– Det første du bør sjekke er hva beløpsgrensen ved avbestilling er. Skulle du bli syk før avreise vil det være flott å få dekt hele kostnaden for flybillettene.
– Som punkt nummer to bør du sjekke dekning av reisegods. Her er det som regel forskjell i beløpsgrensen mellom gratis forsikringene og vanlige reiseforsikringer.
– Det neste du bør sjekke er om det følger med ulykkesforsikring. Dette må man ofte betale ekstra for og dekningsbeløpet varierer i størrelse.

NB! For pensjonister gjelder det ofte særskilte vilkår. Sjekk dette så du ikke får deg en overraskelse.

Kredittkort med reiseforsikring

Disse kredittkortene har gratis reiseforsikring og gratis avbestillingsforsikring, hvis du betaler 50 % eller mer av transportkostnadene til reisen.

Re:member MasterCard

Bank Norwegian Visa

Komplett MasterCard

Ikano Bank Visa

yA Bank Visa

Gebyrfri Visa Gold

 

testprofessor-ferie

Publisert i Forsikring, Testerne

På den sikre siden

Islagt trapp

Vi opplever at det er skikkelig kaldt i landet vårt for tiden. Noen steder har snøen lavet ned og dekker landskapet. Vinterstormer har herjet. Vi fyrer hardt i peisen og skrur opp temperaturen på panelovnene, noe som gir økt brannfare. Men kong vinter slipper snart taket og mildvær og regn er på vei. Og vi tørr ikke tenke på hva dette kan føre med seg. Glatte veier med kaos for bilene, og beinbrudd og kø på legevaktene. Rør som sprekker på grunn av væromslag, og snø som blir tung på takene på grunn av mildvær. Nei huff, vi håper forsikringene er i orden og at du har sikret familien hvis uhellet skulle være ute.

Det er jo alltid lurt å ha sikret deg og dine mot uforutsette hendelser med økonomiske konsekvenser. Når uhellet først er ute så er det ikke bare selve skaden som blir et problem, men også ofte de økonomiske konsekvensene i kjølevannet av disse.

Har du forsikringene i orden?

Syns du at du betaler litt vel mye for forsikringene dine?

Hva med å hente inn et uforpliktende tilbud på forskjellige forsikringer?

Boligforsikring

Det er lurt å forebygge for å unngå skader på hus og fritidsbolig på grunn av vær. Vinteren kan jo by på både store snømengder og hard frost. For mange kan dette bringe med seg problemer som: frosne vannrør, snøpresskader på hus og vannlekkasjer som følge av frostsprengte vannrør. Så husk at ved å være litt forberedt kan du forhindre skadene og ha forsikringen på plass hvis uhellet skulle være ute. Ta vare på hus og fritidsboligen din og sørg for å ikke betale for mye for å ha en forsikring som sikrer deg for økonomisk uføre hvis skaden skulle dukke opp.

Innboforsikring

Det er kaldt ute og hva er vel deiligere enn å fyre på peisen og tenne massevis av lys. I vintermånedene liker vi best å kose oss inne. Men husk endelig å ta dine forhåndsregler mot brann. Ta vare på boligen og innboet ditt og husk å aldri forlate et rom uten å slukke levende lys og hold ildsted under oppsyn. Det er veldig lurt å sjekke den summen du har forsikret innboet ditt for i ny og ne. Man fornyer jo innboet titt og ofte og verdien kan fort endre seg. Pass på at du har god nok dekning av eiendelene dine.

Person på slalåmski

Person- og ulykkesforsikring

Snø og vinter er her og yr vinterglede herjer. Endelig tid for ski, slalåm, aking, skøyter og frydefull moro i vårt snøkledte land. Men det husk at det er så fort gjort å dette litt galt og så sitter man der med foten i gips eller noe enda verre. Hvis ulykken er ute kan det være veldig kjekt å ha forsikringene på plass. Man kan jo aldri vite hvor alvorlig skaden blir … Tenk hvis du trenger langvarig behandling, eller ikke kan jobbe. Da er det greit at økonomien er sikret og at du ikke trenger å tenke på det også. Det finnes mange ulykkesforsikringer og personforsikringer som sikrer deg og dine nærmeste. De dekker også hvis sykdom skulle dukke opp.

Bilforsikring

Det å være bileier kan jo også by på ekstra utfordringer når vinteren herjer i landet vårt. Undersøkelser viser at halvparten av norske sjåfører er engstelige for å kjøre bil om vinteren. Vinterføret i Norge krever respekt og man må sørge for å ha skodd bilen riktig, ikke slurv med å skrape bilruter, bruk litt lengre tid enn på sommerføre og ta føret på alvor. Feil dekk kan bli dyrt, og det er helt unødvendig. Dårlig sikt på grunn av latskap er også helt unødvendig. Vær en bevist bilfører så har du et godt utgangspunkt. Sørg også for å ha riktig forsikring hvis uhellet skulle være ute.

SikreSidenBil675x450

Når du vil prøve å få en billigere forsikring er det flere ting du bør tenke på.

– Sørg for å få tilbud fra flere forsikringsselskaper, på den måten kan du sammenligne og se hvilket tilbud som passer best for deg og dine.
– Kartlegg behovet ditt. Forsikringer er individuelle og man vil ha forskjellige behov. Sørg for å ha oversikt over hva du/dere trenger og er på jakt etter.
– Et forsikringsselskap. De fleste forsikringsselskaper vil gi deg rabatt hvis du har alle forsikringene dine på et sted. Det vil også være lettere for deg å holde styr på forsikringene dine ved å samle de hos en leverandør.
– Det vil lønne seg for deg å betale med færre avdrag. Du kan få bedre tilbud hvis du betaler helårlig fremfor i rater. Sjekk med selskapet hva de tilbyr.
– Lojalitetsrabatt. Dette kan du oppnå ved å være kunde over lengre tid.

Få et uforpliktende tilbud på forsikring. Registrer deg og du vil bli kontaktet. Så enkelt er det.

Publisert i Forsikring, Testerne

Romsligere økonomi i det nye året

Jul - TesterneDet nye året er ikke langt unna, og hadde det ikke vært fantastisk deilig å gå inn i det nye året med orden på økonomien? Tenk å vite at økonomien er under kontroll og at det ikke kommer en bunke med regninger i postkassen hver måned neste år.

Ved testing og sammenligning av forbrukslån har vi funnet ut at noen av de beste lånene kan gi deg gunstige renter og lang avdragsfrihet.

Les hele saken vår om hvordan DU kan gå frem for å rydde opp i det økonomiske rotet, og få en romsligere økonomi i året som kommer. Kanskje du får noen gode tips som kan spare deg for tusenvis av kroner.

Publisert i Testerne

Kontaktinformasjon

TESTERNE AS
Adresse: Ullern Allé 41, 0381 Oslo, Norge
Telefon: 21 94 47 34

E-post: post@testerne.no
OrgNr: 998 528 046