Slik krymper du regningen for bryllupet

Slik krymper du regningen for bryllupet

Bryllupet kan gjøres til en fantastisk begivenhet uten å ende i økonomisk ruin!

Bryllupskake

Sommeren er høytid for storslåtte bryllup og mange velger sommermånedene til å smies i hymens lenker. Bryllupet er for mange den største dagen i deres liv, men man trenger ikke gjøre dette til en økonomisk katastrofe. Med lure tips og planlegging kan dette bli en storslått dag uten økonomisk bismak.

Starter du planleggingen i god tid har du muligheten til å spare mye penger. Start med å sette opp et budsjett. På den måten vil du vite hva du har å rutte med og du vil ha full kontroll på kostnadene. Det koster å gifte seg, men hvor mye sluttregningen skal ende på er helt opp til deg.

”Gjør dette til deres dag og ikke gift dere på andres premisser”

Lag ditt drømmebryllup, ikke prøv å imponere andre

Husk at det er deres kjærlighet til hverandre som skal feires og foreviges. Ikke føl at du må bruke penger på festen og ditt bryllup for å imponere andre. Dette er din dag og skal feires på dine premisser.

Dette koster det å gifte seg

Visste du at det faktisk koster penger for selve vielsen enkelte steder? Borgerlig vigsel er gratis, men ønsker du å gifte deg i kirken og ikke velger den du sokner til, så vil det minst koste deg mellom kr 1.000,- og 7.000,- å vies i kirken. Ønsker du å vies i utlandet gjelder litt andre betingelser. Dette bør dere sjekke nøye før dere bestemmer dere for hva dere ønsker. Noen tjenester er gratis og noen vil koste penger.

Slik kan du skaffe deg billigere brudekjole

Brudekjolen må ikke være en dyr og eksklusiv designerkreasjon for at du skal føle deg helt fantastisk. Kanskje finnes det en kjole i familien eller vennekretsen som kunne oppfylle drømmen din, eller så er det mulig å finne en kjole på salg. Brukt kjole er heller ikke et no no, husk at den bare er brukt en gang.

Bryllupslokale pyntet

Slik gjør du bryllupsfesten billigere

Det er mange måter å gjøre bryllupsfesten rimeligere på. Starter du planleggingen i god tid kan du enkelt benytte deg av salg. Kjøp inn ting til arrangementet når du ser det er på tilbud. Her kan du spare inn store summer. Du kan også spare store summer ved å benytte deg av de gode rabattene du får via kredittkort. Her kan du oppnå rabatter på netthandel og i butikker som kan gjøre innkjøpene adskillig billigere.

”Det er lov til å spørre om hjelp”

Spør om hjelp fra familie og venner

De aller fleste blir glade for å bli spurt og stiller gjerne opp. Du kan spørre om hjelp til å lage innbydelser, bordkort, innkjøp, dekorering, kakebaking, lage menyer, spilleliste med favorittmusikken og kirkeprogram osv. Kanskje har du til og med en i gjengen som kan filme dagen eller ta bilder. Ved å spørre om hjelp kan du spare masse penger.

”Bryllupsreise på budsjett”

Slik kan du gjøre bryllupsreisen billigere

Hva med å ønske seg tilskudd til bryllupsreise i gave? Gjestene blir sikkert glade for å bidra og samtidig føle at de ga en ønsket og nyttig gave. Og du unngår å få ting som bare blir satt i skapet og glemt. Har du tenkt på at du kan gjøre bryllupsreisen billigere ved å benytte deg av kredittkort? Du kan spare penger på reise- og avbestillingsforsikring hvis du velger riktig kort med inkludert forsikring og du kan få gode rabatter på reise, hotell eller feriehus og leiebil. Det betyr at du kan spare tusenvis av kroner på bryllupsreisen.

Få råd til bryllupsfeiring og bryllupsreise ved å refinansiere dyre smålån

Har du flere dyre smålån kan du ved å refinansiere få råd til å oppfylle bryllupsdrømmen. Du vil få bedre økonomisk oversikt ved å kun få en institusjon å forholde deg til og få bedre rente og økonomiske betingelser. Refinansiering med pant i boligen er et veldig gunstig form for lån, og gir gjerne markedets beste rente. Dog finnes det mange muligheter for å refinansiere uten pant i bolig med refinansieringslån uten sikkerhet og vi har god oversikt over de beste i markedet. Sjekk ut tabellen vår og se hvilket lån som har de beste fordelene for deg. Les gjerne rådene våre for drømmeferie med sparte penger fra refinansiering.

Spar penger til bryllupet

Les gjerne våre guider med spartips og gode økonomiske råd for å spare midler til bryllupsdrømmen. Du blir garantert overrasket over hvor mye du kan spare inn på og summen det utgjør.

Gifteringer og blomster

Spar penger på gifteringer

Gifteringer er jo noe man må ha til bryllupet, men må det være tradisjonelle ringer? Har dere for eksempel gammelt gull dere ikke bruker kan dere smelte det om til ringer. Kanskje finnes det også noen arvesmykker i familien som kan føres videre. Det gjør stas både på familien og brudeparet. Du kan også oppnå rabatter på nye ringer ved å benytte deg av kredittkort. Et eksempel på dette er re:member MasterCard som gir deg hele 15% på ringer hos Gullmagasinet.no via sitt fordelsprogram.

Det viktigste av alt er å være kreativ og oppfinnsom da kommer du langt på et mindre budsjett. Og husk! Du blir ikke lykkeligere av et overdådig og dyrt bryllup kontra et intimt, rimelig og romantisk ett. Lykken kan ikke kjøpes! Sett i sving de små grå, boltre deg i råd og tips på nettet, planlegg nøye og få den beste dagen i ditt liv.

 

Lykke til med kjærligheten, hilsen Testerne

Gaver