TESTERNE i media

 

Dagens Næringsliv – 10. november 2018

Testerne ble brukt som eksperter i Dagens Næringsliv, Setter opp forbrukslånsrente med 25 prosent. Testernes opprinnelige pressemelding fra 7.11.2018 kan leses her: Komplett Bank setter opp lånerenten – Prosentøkning på hele 25,13
– Komplett Bank har nå satt opp sin nominelle maksimumsrente på forbrukslån. Det tilsvarer en prosentøking på hele 25,13 hva gjelder deres nominelle maksimumsrente. Testerne håper for lånekundenes del at resten av forbrukslånbankene ikke følger etter.

ABC Nyheter – mai 2018

Les gjerne hele saken om hvorfor det er viktig med reiseforsikring, hva de ulike dekker og reiseforsikring i kredittkort.

Testprofessoren

 

Finansavisen – 5. mars 2018

Avisen og Testerne undersøkte kredittkorts vilkår, spesielt ulik renteberegning og fant mange interessante funn som for mange kan være overraskende. Det er viktig å være klar over mulige ulemper og fordeler ved kredittkortbruk, samt priser, også ved de forskjellige kortene.

Les gjerne hele saken om undersøkelsen av kredittkort.

Klikk.no – mai 2017

Les gjerne hele saken om reiseforsikring.

Finansavisen – 19. oktober 2016

– Valgte to år uten lønn […], nådde Testerne en omsetning på 30 millioner kroner og et plussresultat allerede i tredje driftsår. […] Som unge etablerere med utdannelse tilhører brødrene Grepstad en liten gruppe.

Les gjerne hele saken om TESTERNEs første 4,5 år i Finansavisen fra 19. oktober 2016.

Finansavisen – 29. oktober 2014

– Hardt arbeid, og en god porsjon skepsis, har vært brødrene Grepstads nøkkel til vekst og overlevelse for det tre år gamle selskapet Testerne.

Les gjerne hele saken i Finansavisen fra 29. oktober 2014.

Dagbladet.no

Selskapet Testerne har gjennom seks år vurdert en rekke av kredittkort, og påpeker ifølge Finansavisen at varekjøp med noen av disse [kredittkortene] kan risikere en solid smell dersom ikke absolutt hele regningen blir betalt ved forfall.

– Selv om praksisen disse bankene benytter er fullt lovlig, synes vi det er problematisk for forbrukerne at det er så vanskelig å finne ut av kostnadssiden av disse produktene. Og generelt anbefaler vi å bruke kort med såkalt enkel renteberegning.

Les gjerne hele saken om kredittkort i Dagbladet.

Egmont – Klikk.no

– Det er særdeles viktig at alle som reiser har reiseforsikring, hvis ikke kan det bli både veldig dyrt og kjedelig, sier Arild Grepstad, daglig leder hos produkt- og prissammenligneren på nett,Testerne AS.

Les gjerne hele intervjuet om tips og informasjon rundt reiseforsikring på Klikk.no.

 

Egmont – ABC Nyheter

– Det er stor prisforskjell på helårs reiseforsikring. Du kan fort spare 500 kroner per år ved å velge bort et av de dyreste forsikringsselskapene, med omtrent identiske vilkår. Dette er ca. 30 prosent rimeligere, sier Arild Grepstad, daglig leder i Testerne.

Les hele saken hos ABC Nyheter.

 

Egmont – ABC Nyheter

– Svindel under reise blir nok oftere oppdaget enn før fordi verden har blitt mindre ved at vi reiser mer, teknologi som forbinder oss sammen og det at forsikringsselskapene har enklere tilgang på informasjon og kontaktpersoner. Og så mener bransjen selv de er blitt flinkere på å utrede svindel. Dette sier Arild Grepstad, daglig leder hos produkt- og prissammenligneren på nett,Testerne AS.

Les hele intervjuet hos ABC nyheter.

 

Aksjebloggen.com

Forbrukslån kan være et nyttig verktøy i enkelte situasjoner og i riktige hender. Det krever at du har god økonomisk sans, og det handler om å låne med fornuft og måtehold.

Les hele saken på Aksjebloggen.com

 

Målbevisst.no

Kredittkort har ofte store fordeler med alt fra Cashback til rabatter og reiseforsikring, men for å virkelig utnytte disse fordelene krever det at du har en sunn økonomi og gode kredittkortvaner.

Les hele saken på Målbevisst.no

 

Finansavisen

TESTERNE som gründerbedrift og dens virksomhet fikk positiv omtale i Finansavisen. I samme forbindelse kan du også lese om advokatkontoret som vi benytter til særdeles god rådføring og sparring.

– Vi så behovet for en nettbasert tjeneste som gjør de store og til dels uoversiktlige markedene mer oversiktlige og enklere å forholde seg til for forbrukerne, sier en av gründerne bak selskapet og CEO Arild Grepstad. I tillegg sparer også brukeren tid og energi. Vi så også behovet for at produkt- og tjenesteytere formidles gjennom en seriøs, oversiktlig og effektiv formidler. Noe som blant annet genererer ønskede kundegrupper, ivaretar kvalitetskontroll samt bidrar til å nå selskaps ønskede mål og posisjoner.

Les hele intervjuet med Grepstad i Finansavisen her.

 

HegnarOnline

HegnarOnline har skrevet en artikkel hvor de gir råd om hvordan foretak kan overleve de første årene og velger i den sammenhengen å trekke frem TESTERNE AS.

Les artikkelen på HegnarOnline her.

 

Vestfold Blad

Vestfold Blad omtalte TESTERNE og dens gründere som blant annet «lovende» i en artikkel som omhandler hvordan selskap skal lykkes. Grepstad, en av gründerne bak TESTERNE som også er CEO svarer blant annet på spørsmålet om hvordan de har oppnådd suksess med å vise til evnen og viljen til å opptre seriøst overfor alle parter, god arbeidsmoral, å formidle det du driver med og skape noe det blir vekst av, i tillegg til bygging av kapital.

Les artikkelen om TESTERNE i Vestfold Blads nettutgave her og papirutgaven her (side seks).

 

Konsulentguiden

Konsulentguiden.no har skrevet om TESTERNE AS og deres grunnleggere i hvordan lykkes som gründer.

Les artikkelen på Konsulentguiden.no her.