Hvordan få forsikringer gratis?

Hvordan få forsikringer gratis?

Forsikringer er ofte noe du blir anbefalt av alt fra Forbrukerrådet, forbrukerøkonomer på TV til banken din. Også vi anbefaler deg å ha forsikringer. Det kan fort bli dyrt uten forsikringer, og livet ditt kan bli snudd opp ned ved skader eller uhell. Selv om dette er det mange som unnlater å ha forsikringer, fordi det koster mye penger og tar tid å finne frem til. Derfor har testerne våre lett rundt og funnet frem til måter du enkelt kan få tak i gratis forsikringer, og måter du enkelt og raskt kan få uforpliktende pristilbud på forsikringer som du måtte trenge.

Her er gratis forsikringene vi fant

Testerne våre har lett etter flere gratisforsikringer og fant frem til åtte forskjellige forsikringer i testvinner kredittkortet re:member MasterCard som kan være gode å ha både på reisefot og ellers i året. Det beste er at du som kortkunde kan få en av disse forsikringene gratis i ett år, og du bestemmer selv om du vil videreføre etter dette. Testerne våre ønsker å minne deg på at du må huske å si opp forsikringen når gratisåret utgår hvis du ikke vil betale for den. Hvis du ønsker en eller flere av forsikringene koster de 90 kroner per stykk. Når du bestiller kredittkortet fra re:member uten årsgebyr velger du hvilken du vil ha. Du kan gratis velge én av disse tilleggsforsikringene:

  • Ransforsikring
  • Nøkkel- og dokumentforsikring
  • Fører- og passasjerforsikring
  • Billettforsikring
  • ID-tyveriforsikring
  • Egenandelforsikring bilutleie
  • Kjøps og prisgaranti

I tillegg følger gratis reise- og avbestillingsforsikring alltid automatisk med i kortet så lenge du har betalt 50 % eller mer av transportkostnadene til reisen eller ferien med kredittkortet.

 

Hvordan får du enkelt og uforpliktende pristilbud på andre forsikringer du kan kjøpe?

Vi synes det skal være enkelt og uforpliktende å få sjekke hva forsikringer koster før du eventuelt sier ja takk. Derfor har vi laget et enkelt og kort skjema som du raskt fyller ut. Deretter få du pristilbud på forsikringen det gjelder.

 

Vi elsker når du tar smarte forbrukervalg som sparer deg for penger og tid med hjelp fra TESTERNE.