Hvem er Testerne?

Hvem er Testerne?

Og hva kan vi gjøre for deg?

Vi er en gratistjeneste på nett som tilbyr forbrukertjenester innen produkt- og prissammenligning. Vi gjør jobben for deg og vårt mål er at du som forbruker skal spare penger og tid. Vi ønsker at det skal være enkelt for deg å ta det riktige valget og lett finne produktet som passer best for deg.

Vi går inn for å formidle tjenestene på en forståelig og brukervennlig måte, blant annet gjennom tester og sammenligninger, samt ved å tilby generell informasjon og tips tilpasset den såkalt gjennomsnittlige forbruker.

Sitter du med spørsmål om kredittkort eller forbrukslån? Lurer du på om det kan være lurt med din økonomi? Har du lyst til å vite hvilke fordeler det kan gi deg? Er det trygt med kredittkort? Er forbrukslån veldig dyrt? Hvilket kredittkort passer best for meg? Svar på disse spørsmålene og flere vil du finne på våre nettsider.

Eksempler på nettsider som TESTERNE AS eier og driver:

www.Kredittkorttesten.no
www.Forbrukslåntesten.no

På nettsidene finner du som forbruker informasjon om dine rettigheter og hjelp til å se årsaker til at ulike produkter og tjenester kan medføre fordeler, hvilke som passer den enkelte best, samt hvilke ulemper og fallgruver du skal se opp for.

Vi i testerne jobber stadig med forbedringer og utvikling for å gjøre våre tjenester enda bedre og utvide våre markeder. Savner du informasjon, har innspill til forbedringer eller har ønsker til ytterligere informasjon, så ikke nøl med å kontakte oss ved å sende en e-post til post@testerne.no

Vi håper du som forbruker vil ha god nytte av informasjonen vi gir deg. Vårt mål er å gjøre det enklere og mer oversiktlig slik at du sparer tid og penger!

Vi ønsker også å være et talerør for de mange forbrukerne der ute, slik at produkttilbydere kan få innblikk i og tilbakemeldinger på forbrukernes syn og ønsker for de ulike produktene.

Gladnyhet fra Testerne

 

 

 

 

 

 

 

Hilsen Testerne