Inkludert reise- og avbestillingsforsikring

Så enkelt er det å skaffe seg gratis forsikringer som sikrer deg på reise:

Gratis reise og avbestillingsforsikring

Skal du reise på ferie bør du ha reiseforsikringen i orden, ellers kan det koste deg dyrt. Mange av oss har en årlig reiseforsikring for familien, men noen velger også bort dette. Hvis man ikke pleier å reise så ofte er det jo strengt tatt ikke nødvendig med den ekstra kostnaden. Da må man også passe på å forsikre seg når man først skal på tur. Noen gjør dette gjennom reisebyrået når de bestiller tur, men visste du at du faktisk kan få gratis forsikring hvis du betaler reisen din med kredittkort?

«Hvordan gå frem for å skaffe seg gratis forsikring?»

Gratis reise- og avbestillingsforsikring

Vi ser at det er overraskende enkelt å få gratis reise- og avbestillingsforsikring. Flere og flere kredittkort tilbyr en inkludert reise- og avbestillingsforsikring som gjelder når minimum 50 % eller mer av transportutgiftene til reisen er betalt med kredittkortet. Både vi og Forbrukerrådet anbefaler at du har både betalt reiseforsikring og gratis reiseforsikring i kredittkort. Da vil du ha veldig god dekning hvis uhellet skulle være ute.

Kredittkort med reiseforsikring

Seks kredittkort i våre tester har gratis reise- og avbestillingsforsikring. Når de i tillegg verken har etableringsgebyr eller årsavgift, så vil du totalt sett spare tusenlapper i året på en slik løsning. I tillegg er det sikrere og gebyrfritt å handle med kortene når du er på reise. Du vil også kunne få gode rabatter på selve reisen, hotell og leiebil, samt rabatter når du bruker kortet i for eksempel butikker på stedet.

Dette sparer du

En helårs reiseforsikring koster fra like under tusenlappen, og opp mot 1500 kroner for en enkeltperson. Skal du forsikre en familie vil det naturlig nok være mer å spare. Så totalt sett vil innsparingen din kunne være på noen tusenlapper.

Hva dekker gratis reiseforsikring

Det vil variere hva gratis reiseforsikring i kredittkort dekker etter hvilket kort du benytter. Det overrasker oss at forsikring i kredittkort på noen områder er bedre enn reiseforsikring du kjøper. Så sjekk vilkårene for de ulike forsikringene før du bestemmer deg for hva du går for. Det er viktig at du passer på å sjekke at den er god nok for dine behov og kontrollerer at dekningsbeløpene er høye nok.

Mer informasjon om reiseforsikring

Når uhellet er ute og skaden er skjedd er det for sent å skaffe seg reiseforsikring. Er man da på reisefot eller ferietur uten reiseforsikring kan det både bli dyrt og kjedelig. Om du vil ha mer informasjon om reiseforsikring, ta gjerne en titt på våre omfattende guider og tips om reiseforsikring.

Pristilbud på forsikring

De betalte reiseforsikringene kan skreddersys etter dine behov, hvor du kan bestemme faktorer som forsikringens varighet per reise, hvilket land den er gyldig, hvem den gjelder for med mer. Få enkelt og raskt pristilbud på reiseforsikring som koster penger.

Par på moped

Sjekk disse vilkårene før du velger forsikring

Avbestilling: Her bør du sjekke hva beløpsgrensen er. Skal du reise langt på ferie og har kjøpt dyre flybilletter er det greit å få igjen pengene for hele reisen hvis du skulle bli syk før avreise.
Bagasje og reisegods: Har du noen ekstra dyre ting og verdisaker i kofferten er det viktig å ha god nok dekning for dette i forsikringen. Ikke alle forsikringene har høye nok beløpsgrenser for dekning av reisegods.
Ulykkesforsikring: Hos veldig mange forsikringsselskaper må du betale ekstra for å få dette inkludert. Her bør du også sjekke dekningsbeløpet. Viktig å ha dette på plass hvis det skulle skje en ulykke på ferien.
Begrensning for pensjonister: Det er verdt å merke seg at mange selskaper har begrensninger i forsikringene sine fra 65 år og oppover. Sjekk at du er dekket!

Sjekk våre guider om reiseforsikring

Hvorfor ha reiseforsikring
Dine rettigheter
Hva dekkes ikke av reiseforsikringen
Hva er egenandel

Best i test: Reise- og feriekort

Dette kortet gir deg gir deg gratis reise- og avbestillingsforsikring og du får også gode rabatter på reiser og hoteller (f.eks 12% hos Expedia.no, 10% hos Hotels.com, 8% hos Nordic Choice Hotels og 10% hos Scandic Hotels, 4% hos Apollo.no, 5% hos Reisefeber.no og 60 kr. per bestilling av SAS-flybilletter).

re:member MasterCard

46

annonselenke
Eks. ved utsatt betaling: eff.rente 25,37%, kr 15.000 o/12 mnd. Kostnad kr 1.466 Totalt kr 16.466,-
Årsgebyr: 0 kr