Hvordan få billigere forsikring?

Gratis forsikring inkludert i gebyrfritt kredittkort

Den enkleste måten å få billigere forsikring på er selvsagt å velge forsikringer som er gratis. Det finnes mange kredittkort der ute som ikke har etablerings-, års- eller kjøpsgebyr som tilbyr gratis reise- og avbestillingsforsikring. Noen tilbyr til og med flere andre forsikringer som er gratis. For å gratis reiseforsikring er det eneste du trenger å gjøre er å gebyrfritt betale minimum 50 % av transportkostnadene til ferien med kredittkortet. Og betaler du tilbake innenfor de rentefrie dagene kredittkortet har (testvinnerkortet har inntil 52 dager gratis betalingsutsettelse) så påløper ingen rente heller. Dermed har du fått gratis reise- og avbestillingsforsikring. Både vi og Forbrukerrådet ser positivt på dette, men vi råder deg til å kombinere denne gratisforsikringen med en helårs reiseforsikring som du kjøper. Kombinasjonen gjør at du blir enda bedre dekket når du reiser, uten å betale noe ekstra.

Nettrabatter gir billigere forsikringer

Du kan få gode rabatter på reiseforsikring hvis du bestiller over nettet på grunn av såkalt nettrabatt, og dermed blir reiseforsikringen billigere. Hvor stor rabatten er varierer noe fra forsikringsselskap til forsikringsselskap, men ofte ligger rabatten på opptil 12 %. Bestilling over Internett er enkelt, greit og sikkert.

Samle forsikringer gir rabatt

Jo flere forsikringer du har hos samme forsikringsselskap, jo høyere rabatter kan du få. Du kan altså få gode rabatter på alle dine forsikringer, også reiseforsikringen hvis du samler flere forsikringer hos et selskap. Selv om du kan få billigere reiseforsikring, råder vi deg til å ikke se deg blind på dette, men heller ta det med i det totale regnstykket nå du sammenligner forsikringer fra flere selskap. Vårt tips: skriv opp alle forsikringene du har i dag og eventuelt flere du har bruk for når du fyller ut skjemaet så får du sett hvor stor din samlerabatt blir.

Få utvidet forsikringen

Hvis du er fordelskunde i et forsikringsselskap får du også andre fordeler, og en av disse kan være at reiseforsikringen din utvides til å gjelde reiser over flere dager enn hva den ordinære reiseforsikringen gjør. Det betyr at forsikringen din kan utvides til å gjelde for reiser på inntil 60 dager istedenfor 45 dager. Denne utvidelsen er gratis, men krever altså at du er fordelskunde som ofte innebærer at du har minimum tre hovedforsikringer i samme forsikringsselskap. Men testerne våre har funnet ut et genialt forbrukertips, noen kredittkort tilbyr gratis reiseforsikring på inntil 90 dager.

Vi elsker når du tar smarte forbrukervalg ved hjelp av TESTERNE. God reise.