Test av forbrukslån

Vi har sammenlignet forbruksln og refinansiering som er p markedet. Da er det enkelt for deg velge riktig ln. Ln penger til hva du vil – nr du vil, uten krav til sikkerhet! Forbruksln kan gi deg fordeler som blant annet samle smln, konkurransedyktig rente, ln p dagen, ln uten sikkerhet, og penger til hva du vil. Det betyr billigst forbruksln p dagen.

Forbrukslntesten er en nytral nettjeneste som er gratis bruke – du sker uforpliktende

Sist oppdatert: 12.11.2018
LnBelpResponstidAldersgrenseVurderingSk
Bank Norwegian ln-Svar umiddelbart23 år-
Opp Finans-Svar umiddelbart30 år-
Instabank ln-Svar umiddelbart30 år-
Komplett forbruksln-Svar umiddelbart20 år-
Thorn forbruksln-Raskt svar20 år-
KlikkLn-Raskt svar20 år-
Resurs Bank Privatln-Tregt svar35 år-
Fokusln-Raskt svar20 år-
Testerne har i tabellen ovenfor forsøkt å tilby et godt nok låneutvalg slik at det dekker ulike lånebehov, samtidig som vi ønsker å holde det oversiktlig. Testerne ønsker samtidig å gjøre deg oppmerksom på at det finnes flere lån uten krav til sikkerhet i det norske markedet. Vi mottar provisjon fra utlånerne ovenfor dersom søknaden godkjennes. Vi tar forbehold om eventuelle feil i denne tabellen. Priser, renter og vilkår kan endre seg. Vi anbefaler at du leser gjennom prislister og vilkår hos de respektive selskapene, ved å klikke "søk nå", før du søker om forbrukslån.

Lurer du på hvordan vi tester og sammenligner forbrukslån?
Les mer om våre kriterier og Hvordan vi tester og sammenligner forbrukslån.

Alle lånene har ulik fra-til-rente. Og akkurat hvilken rente du kan få finner du ut ved å uforpliktende søke om et eller flere av lånene. Den laveste nominelle renten som er mulig å få er 7,5 % og den laveste effektive renten er 7,98 %. Alle utlånere ovenfor, med unntak av Resurs Bank setter renten individuelt per lånesøker. Og det varierer derfor hvilken rente søker får i lånetilbudet. Derfor anbefaler vi deg å sjekke ut hvilket lånetilbud du får fra flere av bankene i sammenligningen slik at du får den beste renten til akkurat ditt lånebehov. Av lånene som er sammenlignet har det dårligste lånet (sisteplass) høyest maks. årlig effektiv rente på 86,14 %. Tilbakebetalingstiden (løpetid) varierer etter hvilket lån det er, og den er som regel valgfri opp til maks. perioden som er satt av banken innenfor 1-15 år. Men du kan når som helst delvis eller helt tilbakebetale uten ekstra kostnad. Og hvis du har tatt opp et lån har du 14 dager angrerett fra avtalen ble inngått.

Slik fungerer forbrukslåntesten

Sammenlign forbrukslån - slik fungerer det