Få gratis reiseforsikring

Få gratis reiseforsikring

Koffert med klær

Man blir gang på gang minnet på hvor viktig det er å ha reiseforsikring når man legger ut på tur. Uten forsikring kan ulykker koste deg dyrt. Ja, det kan rett og slett legge deg i økonomisk ruin. Hva passer vel da bedre enn å få forsikringen inkludert ved å bruke kredittkortet til å betale for ferien?

Hvor mye sparer du?

Ved å benytte ditt kredittkort til å betale 50% av reisens utgifter får du reise- og avbestillingsforsikring gratis. Denne forsikringen koster vanligvis opp mot 1500 kroner for en enkeltperson per år. En god slump med penger som du kan benytte til noe annet.

Rabatt i tillegg

Ikke nok med at du kan spare hele årsbeløpet for en reiseforsikring, du kan også få rabatter på hoteller, flybilletter og leiebil via kredittkortet ditt. Derfor kan det være svært gunstig å benytte seg av kredittkortet til å bestille og betale ferien. Men husk at vinningen fort går opp i spinningen hvis du ikke betaler regningen før rentene begynner å løpe.

Best i test

Det kredittkortet vi har kåret til best i test med inkludert reise- og avbestillingsforsikring er re:member MasterCard. Med dette kortet kan du også få ytterligere forsikringer uten kostnad. Vi har ytterligere 4 kort i kategorien beste reise-/feriekort som inkluderer forsikringer uten kostnad. Både re:member MasterCard, Bank Norwegian Visa, Komplett MasterCard og Ikano Bank Visa gir deg inkluderte forsikringer, gode rabatter og cashback/points så du kan spare store beløp på din ferie.

Våre tips om reiseforsikring

Om du vil ha mer informasjon om reiseforsikring, ta gjerne en titt på våre omfattende guider og tips på området. Her har vi samlet det meste av den informasjonen du trenger.

Kofferter og reisedokumenter

Viktig å huske på!

For at denne forsikringen via kredittkortselskapet skal være gyldig må du være påpasselig med å betale 50% av reisens utgifter med kortet. Dette vil si at minst halvparten av turen må belastes kortet, enten du er på chartertur eller biltur rundt i Europa. Er du ikke påpasselig med at utgiftene på bilferien blir betalt med kredittkortet, gjelder plutselig ikke forsikringen din lenger. Lettere er det når du bestiller en pakketur og belaster kortet for reisen. Da har du god dekning. Sett deg inn i vilkårene i forsikringen slik at du vet hva den dekker. Reisegods er ofte dårligere dekket ved denne inkluderte forsikringen fremfor i tradisjonelle reiseforsikringer. Derfor kan det være viktig å tenke på hva man medbringer av verdier på turen.

Hva dekker den gratis reiseforsikringen

Reiseforsikringene du får gratis i kredittkortene har helt grei dekning dersom reisen ikke er altfor kostbar. Det varierer hva gratis reiseforsikring i kredittkort dekker etter hvilket kredittkort du benytter, og både vi og Forbrukerrådet anbefaler deg å kombinere gratis reiseforsikring i kredittkort sammen med helårs reiseforsikring. Du kan også se vår sammenligning av gratis reiseforsikring i kredittkort med reiseforsikring du betaler for.

Pristilbud reiseforsikring

Ønsker du å få tilbud på reiseforsikring , uansett om det er årsforsikring eller enkeltreiseforsikring, så kan du få et uforpliktende reiseforsikringstilbud ved å fylle ut et enkelt skjema. Vi guider deg videre!

Få et uforpliktende tilbud på forsikring. Registrer deg og du vil bli kontaktet. Så enkelt er det.

3 viktige vilkår å sjekke!

Det er spesielt noen vilkår du bør være kjent med og sjekke i reiseforsikringen. På den måten finner du ut om gratisforsikringen du får via kredittkortet vil være nok, eller om du bør ha vanlig reiseforsikring i tillegg.
– Det første du bør sjekke er hva beløpsgrensen ved avbestilling er. Skulle du bli syk før avreise vil det være flott å få dekt hele kostnaden for flybillettene.
– Som punkt nummer to bør du sjekke dekning av reisegods. Her er det som regel forskjell i beløpsgrensen mellom gratis forsikringene og vanlige reiseforsikringer.
– Det neste du bør sjekke er om det følger med ulykkesforsikring. Dette må man ofte betale ekstra for og dekningsbeløpet varierer i størrelse.

NB! For pensjonister gjelder det ofte særskilte vilkår. Sjekk dette så du ikke får deg en overraskelse.

Kredittkort med reiseforsikring

Disse kredittkortene har gratis reiseforsikring og gratis avbestillingsforsikring, hvis du betaler 50 % eller mer av transportkostnadene til reisen.

Re:member MasterCard

Bank Norwegian Visa

Komplett MasterCard

Ikano Bank Visa

yA Bank Visa

Gebyrfri Visa Gold

 

testprofessor-ferie