Boliglån

Boliglån.no

Boliglån.no – boliglåntjenesten som sparer deg for tid og penger

Det er store forskjeller på betingelser som rente, gebyrer, lånesum og nedbetalingstid som bankene tilbyr. Skal du ha boliglån, eller kanskje du betaler unødvendig mye renter og gebyrer? På Boliglån.no kan du få et lånetilbud som er skreddersydd til akkurat deg og din økonomiske situasjon. Dette er både gratis og uforpliktende for alle våre brukere.

Refinansier dine lån for å få lavere lånekostnader

Føler du at du betaler unødvendig mye renter og gebyrer på et eksisterende boliglån? Kanskje du har andre mindre lån, som billån og forbrukslån, som du vil refinansiere til en bedre rente under boliglånet ditt? Våre låneeksperter hjelper deg med et lånetilbud som passer din nåværende økonomiske situasjon. Etter at du har fylt ut en uforpliktende søknad, skal du kontaktes innen 24 timer på hverdager.

Få finansieringsbevis for å starte boligjakten

Finansieringsbevis er en garanti fra banken om at du kan låne en bestemt sum til boligkjøp. Med finansieringsbevis vet du hvilke boligpriser du har råd til, og du kan starte boligjakten for alvor. Det er lurt å sikre seg et finansieringsbevis fra en bank som tilbyr gode boliglån, da mange boligkjøpere velger et lånetilbud fra den samme banken. Våre testere og låneeksperter gjør jobben for deg, og gir deg mulighet til raskt og enkelt å bli tilbudt et finansieringsbevis. Slik kan du få gode lånevilkår og spare både penger og tid.

 


Hvordan fungerer tjenestene?

1. Fyll ut markedets enkleste søknadsskjema

Det tar kun ca. ett minutt å fylle ut et enkelt og forståelig skjema. Tjenesten er for deg både gratis og uforpliktende.

2. La ekspertene gjøre jobben

Ditt søknadsskjema blir behandlet av låneeksperter, og du blir kontaktet i løpet av 24 timer (gjelder hverdager).

3. Motta lånetilbud

Du får et lånetilbud tilpasset dine behov og din situasjon.