Billig elbilforsikring

Billig elbilforsikring

Kalkulator, penn og regnskap

Betaler du for mye for forsikringen din? Eller ønsker du bare å få et tilbud for å sjekke om du kan spare noen kroner? Da kan vi hjelpe deg!

Det er store forskjeller på forsikring av elbil, og du kan spare store summer på å hente inn flere tilbud. Antallet elbiler øker kraftig her i landet, allerede i mars bikket antallet over 80.000 kjøretøy. Og mange av elbileierne er ikke klar over de enorme prisforskjellene på elbilforsikring. Det er faktisk slik at forsikringsselskapene baserer prisene sine på mange ulike faktorer og sammenligninger viser at prisene for elbil utrolig nok varierer mer enn for bensinbiler.

Finn den billigste og beste forsikringen!

Få et uforpliktende tilbud på forsikring. Registrer deg og du vil bli kontaktet. Så enkelt er det.

 

Testernes tips:

Kanskje det kan være en idé å sjekke om det kan lønne seg å melde seg inn i Elbilforeningen. Det kan hende man får bedre pris på forsikring av bilen gjennom medlemskapet.

Hva når skaden er stor?

Mange forsikringsselskaper har en klausul der bilen erstattes med en ny når skaden skjer før bilen er tre år gammel og reparasjonskostnaden overstiger 60 prosent av antatt markedsverdi. Dette fordi elbiler er fritatt for moms og avgifter, og derfor har de ganske lav verdi. Og i tillegg er de nye delene dyre. Så ofte vil det ikke lønne seg å reparere bilen, men heller erstatte den med en ny. Dette har selvfølgelig en innvirkning på bilenes forsikringspris og kan være verdt å merke seg.

Lading av elbil

Husk at skader og feil på utstyr i verste fall kan føre til varmgang og brann. Det er viktig å sjekker elektrisk utstyr og uttak  slik at man unngår farlige situasjoner. Det kan være ekstra lurt å sjekke hva elbilforsikringen sier om skader på det elektriske utstyret og brann.

Stikkontakt

Som du skjønner er det litt andre utfordringer og ting man må tenke på i forhold til forsikring av en elbil i forhold til en annen bil. Ha dette i tankene når du vurderer tilbudene du får.

Lykke til!