Beste sparetips!

Beste sparetips!

Norske penger

– Spar penger på tannlegen – benytt tjenesten www.hvakostertannlegen.no neste gang du skal bestille tannlegetime. Tjenesten viser deg hvilken tannlege som har lavest pris og kan spare deg for mange penger.

– Dropp å stikke innom kaffebaren på vei til jobb hver dag. Kjøp deg heller en god termokopp og en bra kaffemaskin, og ta med deg kaffe hjemmefra. Dette kan spare deg for opp mot 16.000,- i året.

– Husk å alltid betale i lokal valuta når du er på reise. Da får du den beste kursen.

– Skaff deg et godt kredittkort som gir deg gode rabatter på varer og tjenester, dagligvarer, reiser, drivstoff og andre ting du ønsker å kjøpe. re:member Black MasterCard fra Entercard er av oss kåret til best i test i flere kategorier og kan spare deg for mange kroner. Vi viser deg hvordan du kan spare penger med kredittkort.

– Kjøper du avisen hver dag? I så fall koster dette deg omtrent kr 3650,- i året. Hva med å tegne et digitalt abonnement på en avis? Dette vil bare koste deg omtrent kr 1,60 per dag hvis du kjøper et årsabonnement.

– Refinansier dyre smålån og kvitt deg med kredittgjeld. Dette vil spare deg for både penger og bekymringer. Bank Norwegian er et godt valg for refinansiering og forbrukslån til dette formålet. Slik velger du det beste forbrukslånet for deg og din økonomi.

– Ta med deg matpakke på jobben hver dag i stedet for å spise i kantinen eller ute. Bruker du rundt kr 50,- på mat i løpet av 200 arbeidsdager i året vil dette utgjøre kr 10.000,- Penger du helt klart kan bruke på noe annet spennende.

– Hva med forsikringer? Har du oversikt over dine? Det kan være god økonomi i å samle alle hos et selskap. Hent inn tilbud på dine forsikringer og se om du kan spare penger. Dette kan spare deg for større beløp enn du tror. Vi hjelper deg gjerne med å hente inn tilbud.

Forsikring

 

 

 

 

 

 

– Gjør unna dagligvarehandlingen med storinnkjøp en gang i uken. Dette sparer deg for tid og penger. Ved å bruke kredittkort kan du i tillegg spare enda mer penger. Med yA Bank Visa kan du få hele 4 % på dagligvarehandelen din.

– Har du behov for transport og har tenkt til å bestille en taxi, så bruk www.taxikalkulator.no Denne tjenesten gir deg enkelt oversikt over hvilket taxiselskap som er billigst ut ifra oppgitt destinasjon.

– Trenger du drivstoff på bilen din, da er bensinfylling på søndager vårt beste tips. Denne dagen er drivstoffet helt klart billigst.

– Det siste rådet vi har tenkt til å gi deg er: sett opp et budsjett. På den måten får du full kontroll over økonomien og hvor pengene tar veien.

Lykke til og gled deg til full sparegris. Kanskje får du råd til drømmereisen, å pusse opp huset, eller ny bil om ikke for lenge.